Så köper du din biljett till hemmapremiären mot AIK

Publicerad 21 februari 2018 i Nyheter

Måndagen den 9 april klockan 19:00 sparkar vi igång årets första allsvenska match på hemmaplan när fjolårets tabelltvåa AIK kommer på besök. Hela 11 200 årskortsinnehavare har redan säkrat plats till matchen. Här är biljettinformation för dig som inte är en av dem.

Minskad kapacitet på Stadion
Polisen har till matchen mot AIK beslutat om att kapaciteten på ståplats ska reduceras med en tredjedel. Det betyder att Norra läktaren max får ta in 4000 personer. Den minskade kapaciteten kommer att skapa ett ännu större biljettryck på en redan stort eftertraktad match. Därför släpps biljetterna på ett annorlunda sätt än vanligt vid allsvenska matcher.

Förtur för medlemmar
MFF:s medlemmar (betalningen ska ha inkommit senast 24 februari 2018) har möjlighet till köp av två biljetter i förtur per medlem. Ett mail med länk och lösenord kommer att mailas ut till alla medlemmar. Förturen öppnar klockan 13:00 den 27 februari och stänger klockan 24:00 den 1/3.

Allmänt biljettsläpp
Om det efter medlemsförköpet och platser som reserveras av nytillkomna årskortsinnehavare fortfarande finns biljetter kvar, kommer dessa att gå till allmän försäljning den 2 mars klockan 10:00.

Biljettsläpp för gästande supportrar
Biljetter till bortasektionen släpps den 6 mars.

Tre sätt att ordna biljett till MFF – AIK

1) Köp årskort
Med årskort säkrar du din plats till alla hemmamatcher i Allsvenskan och blir dessutom garanterad förköp till våra matcher i Europaspelet. I skrivande stund har vi dessutom omkring 200 ”Ståplats Allsvenskan” kvar – kortet som ger dig biljett till ståplats till de allsvenska matcherna men inte inkluderar förköp till Europa. Läs mer och köp årskort här!

2) Bli medlem
Om du blir medlem i Malmö FF senast lördagen den 24 februari får du möjlighet att köpa två biljetter i förtur till hemmapremiären. Bli medlem här!

3) Allmänna biljettsläppet
Den 2 mars släpps eventuellt kvarstående biljetter till allmän försäljning i MFF Shopen och på Ticketmaster. Om majoriteten av medlemmarna utnyttjar sin förtursmöjlighet kommer det dock finnas få eller inga biljetter kvar.

Biljetter till övriga hemmamatcher under våren släpps vid ett senare tillfälle.Frågor
Kontakta biljett@mff.se

huvudpartners

officiella partners