Så gick det i veckans ungdomsmatcher

Publicerad 02 september 2019 i Nyheter

P19 ALLSVENSKAN SLUTSPELSSERIE

Malmö FF – BK Häcken 6-3
31 augusti 14:00
Målskyttar: Patriot Sejdiu, Mubaarak Nuh, Johan Rapp, Sebastian Nanasi (3)

– Vi gör många mål i våra matcher men släpper samtidigt in några lite för enkelt. Innan BK Häcken gör sitt första har vi ett flertal bra chanser som vi inte lyckas förvalta. Men vi kom igång ordentligt i andra halvlek och fick bättre utdelning. Vi är väldigt nöjda med starten i slutspelsserien och leder tabellen trots en match mindre spelad, säger tränare Roland Larsson.

– Sebastian Nanasi gjorde tre mål på nytt, han är uppe i 15 mål på fem matcher nu och är i jättebra form. Han har gjort det väldigt bra den senaste tiden, både defensivt och offensivt.

MFF P19 säkrade även en finalplats i senior-DM under den gångna veckan.

P17 Allsvenskan Slutspelsserie

Malmö FF – IK Frej Täby FK 12-0
1 september 16:00
Målskyttar: Simon Fröjd, Ornel Makindu, Ajdin Avdic, Casper Nilsson, Roony Bardagji, Samuel Burakowsky (2), August Sandström (2), Alvin Holmgren (3)

– Det är så klart ett väldigt bra resultat. I första halvlek uppfattar vi snabbt att det finns ganska mycket plats mellan deras lagdelar. Vi är extremt duktiga på att ta oss in i de ytorna och gör tack vare det åtta fina mål i första halvlek, säger tränare Max Westerberg.

– Jag är otroligt nöjd med hur vi jobbar under hela matchen, vi visar stor ödmjukhet och tar vara på varje minut även i andra halvlek.

huvudpartners

officiella partners