Publikinformation till matchen mot IFK Norrköping

Publicerad 10 september 2021 i Herr,Nyheter

Lördagen den 11 september tar vi emot IFK Norrköping på Eleda Stadion. Här följer viktig information till dig som ska se matchen på plats.

Malmö FF – IFK Norrköping
Lördag 11 september 15:00
Eleda Stadion

Biljetter
Biljetterna till matchen är slutsålda.

Vaccinering i lokaler på Eleda Stadion
Region Skåne och Länsstyrelsen kommer att finnas på plats vid Friskis & Svettis gamla lokaler mellan 13:00–18:00 för att informera om vaccin mot covid-19 och erbjuda drop-in-vaccinering. Läs mer här.

Insläpp
Eleda Stadion öppnar 90 minuter före avspark. Vid entrén visar man upp sin matchbiljett inklusive sitt årskort (om man bokat biljetten som årskortsinnehavare), eller matchbiljett plus medlemskort (om man köpt biljett som medlem). Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt. (Årskort gäller inte som biljett). Det är viktigt att du går in på den entré som står på din biljett. Går du till annan entré så kommer du bli nekad insläpp. Har du biljett på ståplatsläktaren? Ståplats har blivit sittplats. Vid entrén kommer därför en publikvärd att visa dig din plats. Vänligen respektera de aktuella restriktionerna.

Kiosker och toaletter
Till matchen kommer det att finnas ca 35 serveringsställen öppna på Eleda Stadion, fördelade i förhållande till antalet åskådare på respektive lång- och kortsida. I alla kiosker kommer det att finnas sedvanligt sortiment på drycker, såsom kaffe, vatten, läsk och folköl, tillsammans med popcorn, snacks och godis. Missa inte säsongens nyhet, The Black Shack – fueled by Holy Smoke BBQ. På två platser på respektive långsidor, vid ingången från tornet på övre etage samt på ståplatstorget kommer det blanda annat att serveras Pulled Pork Sandwich, Pulled Aubergine Sandwich och Beef Chili. 

På Ståplatstorget kommer det också finnas möjlighet till förtäring men även försäljning av starköl och vin. Notera att samhällets restriktioner för uteserveringar gäller även här, vilket innebär att alla som konsumerar mat och dryck måste göra det sittande vid utplacerade bord.

I anslutning till alla öppna sektioner kommer det finnas toaletter öppna. Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.

Erics har öppet
Saknar du biljett kan du se matchen på Erics Bar och Restaurang. Erics öppnar två timmar innan avspark och aktuell matchmeny hittar du här: https://www.mff.se/matchdag-pa-erics/. MFF Support fixar perfekt musik att komma i stämning till för dig som laddar upp på Erics inför matchen.

TV-sändning
Matchen visas på Discovery +.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?
För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande.

huvudpartners

officiella partners