Publikinformation till matchen mot HJK

Publicerad 20 juli 2021 i Herr,Nyheter

I morgon onsdag fortsätter kvalet till UEFA Champions League för Malmö FF. I den andra kvalrundan står HJK Helsingfors för motståndet. Här följer viktig information till dig som ska se matchen på plats. Vänligen notera du behöver en separat biljett till matchen.

Malmö FF – HJK Helsingfors

Onsdag 21 juli, klockan 19:00
Eleda Stadion
Kval till UEFA Champions League

Hur kan jag se matchen?
Glädjande nog finns det åter möjlighet att ta emot publik på matchen inom ramen för de regler som gäller i samhället för att motverka smittspridning. Länsstyrelsen Skåne har fastställt att avståndet mellan åskådare ska vara en meter, både i sidled och framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Därutöver finns krav från UEFA att vissa sektioner ska vara tomma i anslutning till de utrymmen där spelare och ledare finns under matchen. Till den här matchen finns det möjlighet att komma i ett sällskap om två åskådare och vi kommer därför att kunna ta emot drygt 5 500 åskådare.

Insläpp
Eleda Stadion öppnar 90 minuter före avspark. Vid entrén visar man upp den biljett man bokat via biljettsidan. Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt. (Årskort gäller inte som biljett). Det är viktigt att du går in på den entré som står på din biljett. Går du till annan entré så kommer du bli nekad insläpp. Har du biljett på ståplatsläktaren? Ståplats har blivit sittplats. Vid entrén kommer därför en publikvärd att visa dig din plats. Vänligen respektera de aktuella restriktionerna.

Kiosker och toaletter
Till matchen mot HJK Helsingfors kommer det att finnas ca 35 serveringsställen öppna på Eleda Stadion, fördelade i förhållande till antalet åskådare på respektive lång- och kortsida. I alla kiosker kommer det att finnas sedvanligt sortiment på drycker, såsom kaffe, vatten, läsk och folköl, tillsammans med popcorn, snacks och godis. Missa inte säsongens nyhet, The Black Shack – fueled by Holy Smoke BBQ. På två platser på respektive långsidor, vid ingången från tornet på övre etage samt på ståplatstorget kommer det blanda annat att serveras Pulled Pork Sandwich, Pulled Aubergine Sandwich och Beef Chili. 

På Ståplatstorget kommer det också finnas möjlighet till förtäring men även försäljning av starköl och vin. Notera att samhällets restriktioner för uteserveringar gäller även här, vilket innebär att alla som konsumerar mat och dryck måste göra det sittande vid utplacerade bord.

I anslutning till alla öppna sektioner kommer det finnas toaletter öppna. Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.

Erics har öppet
Saknar du biljett kan du se matchen på Erics Bar och Restaurang. Erics öppnar två timmar innan avspark och aktuell matchmeny hittar du här: https://www.mff.se/matchdag-pa-erics/.

TV sändning
Malmö FF kommer tillsammans med ett externt produktionsbolag att sända matchen på MFF Play Premium. Är du årskortsinnehavare, medlem eller partner ser du MFF Play Premium fritt till och med den 1 september. Du registrerar dig då via den erbjudandelänk som du mottagit via mail. Har du inte fått erbjudandelänk, vänligen kontakta biljett@mff.se. Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll på MFF Play Premium, inklusive kvalmatchen, men du kan också köpa matchen separat för 99 kr.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?
För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande.

huvudpartners

officiella partners