Publikinformation MFF – Mjällby

Publicerad 07 juli 2023 i Biljett,Herr,Nyheter

Välkommen till hemmamatchen mot Mjällby AIF. Här är allt du behöver veta inför söndagens besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – Mjällby AIF
Söndag 9 juli 15:00
Eleda Stadion


Biljetter

Endast ett fåtal biljetter finns kvar till försäljning här. Behöver du hjälp med din biljett eller årskort har biljettluckorna vid ingång 51 öppet innan matchen.

Insläpp

Insläppet till ståplats (A&B) öppnar 13.00 och sittplats 13:30. Se till att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen.

Drick vatten

Det beräknas bli 25 grader varmt på söndag, så se till att dricka mycket vatten. Det är tillåtet att ta med sig en plastflaska utan kork in för påfyllnad inne på Eleda Stadion.

Mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 13:00 och håller öppet fram till 17:30 för dig som vill stanna kvar efter matchen. Läs mer om Erics.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 13:00. Läs mer om Hörnan här.

Förfest med MFF Support från 13:00 på Ståplatstorget. Förfesten gästas av DJ:n Martin Ringstrand. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

Besök mff shopen

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Välkommen in!

Begränsad framkomlighet bakom bortasektionen

Området mellan bortasektionen och träningsplanerna kommer att vara avspärrad före och efter matchstart. Det kommer därmed inte gå att passera fritt vid södra kortsidan av Eleda Stadion. Vi rekommenderar därför att du väljer en annan väg till din sektion.

Mitt MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

Dela ditt årskort

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort. All info om hur du gör finns här.

Vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners