Publikinformation MFF – FC Dynamo Kiev

Publicerad 27 november 2019 i Nyheter

På torsdag är det äntligen dags för fotboll på Stadion igen. FC Dynamo Kiev väntar i Europa League där Markus Rosenberg hyllas i en tredje halvlek.

Hyllningen till Markus Rosenberg

Sedan sin återkomst till MFF år 2014 har Markus Rosenberg varit starkt bidragande till föreningens stora framgångar, som bland annat innefattat tre SM-guld och fyra gruppspel i Europa. Stanna kvar efter slutsignalen och hylla en av de största och mest betydelsefulla spelarna i vår snart 110-åriga historia. Detta vill ni inte missa!

Ceremonin förväntas att starta ungefär 15 minuter efter matchen är färdigspelad. Här kan du läsa mer om hyllningen.

INSLÄPP

Supportertorget (A & B) och Roys hörna (ingång L) öppnar klockan 19:00 och övriga sektioner öppnar klockan 19:30. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Inpassering sker via vändkors som finns vid samtliga ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré. För att insläppet ska gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller ditt årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

risk för publikreducering

I fredags mottog Malmö FF beslut från UEFA om en ettårig villkorlig dom på grund av användning av pyroteknik och inkastade föremål. UEFA meddelar vidare att konsekvensen av fortsatt användning av pyroteknik och inkastade föremål är att stänga Stadions norra läktare.

Malmö FF arbetar konsekvent och förebyggande för att kunna erbjuda trygga, säkra och stämningsfulla arrangemang på Stadion. Våra matcher ska vara tillgängliga för så många som möjligt att dela glädje och samhörighet.

Läs mer om Malmö FF:s trygghets- och säkerhetsarbete här.

Södra läktaren – insläpp & nät

Till matchen kommer det att vara avspärrningar utanför gästande sektion på den södra läktaren, vilket innebär begränsad framkomlighet. Ska du ta dig runt Stadion rekommenderar vi att gå via Stadiontorget utanför norra läktaren.

Av säkerhetsskäl kommer det att finnas nät framför den södra läktaren. Till matchen mot FC Dynamo Kiev kommer det inte att finnas något nät framför den norra läktaren.

Malmö FF är medvetna om att det har kastats in föremål även från andra sektioner än ståplats. Som åtgärd är skärpt kameraövervakning införd på dessa sektioner för att öka möjligheten att identifiera de personer som kastat föremål. Om vi inte ser en förbättring under resterande del av säsongen kan det bli aktuellt att montera nät framför fler sektioner.

RIKTLINJER FRÅN POLISEN ANGÅENDE MASKERINGSFLAGGOR

Polismyndigheten och Malmö FF vill förtydliga att tygstycken som tidigare har använts för att dölja maskering inte är tillåtet på Stadion.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

I vanlig ordning arrangerar MFF Support förfest innan matchen. Den här kvällen är det Undantaget som levererar house och disco för att ytterligare höja stämningen inför säsongens sista hemmamatch och för att starta hyllningarna av Markus Rosenberg. Torget öppnar två timmar innan avspark.

LADDA UPP PÅ ERICS

Alla himmelsblå är välkomna att ladda upp inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras Texmex-buffé och god dryck från klockan 17:30. Välkomna!

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

KOM I TID!

Eftersom matchen förväntas dra storpublik kan insläppet komma att ta längre tid än vid tidigare matcher i år. Planera din resa till Stadion och kom i god tid för att minska köer.

Biljettinformation fc köpenhamn

Till er som har köpt voucher till bortamatchen mot FC Köpenhamn – passa på att byta din voucher mot biljett innan torsdagens match. Öppet i biljettluckan på Stadion (ingång 51) klockan 15–21.

huvudpartners

officiella partners