Publikinformation inför Varbergs BoIS

Publicerad 08 juli 2022 i Herr,Nyheter

På lördag är det Allsvensk match igen på hemmaplan mot Varbergs BoIS. Här har du den viktigaste informationen inför matchen. 

Malmö FF – Varbergs BoIS
Lördag 9 juli 15:00
Eleda Stadion

Biljetter

Det finns fortfarande biljetter kvar till matchen som går att köpa. På matchdagen är biljettluckorna vid ingång 51 öppna från 13:30 om du skulle behöva hjälp med din biljett.

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att locka besökare till Eleda Stadion även när du själv inte kan komma.

Så här gör du:
– Logga in på ”Mina sidor” i AXS
– Under ”Aktiva årskort” klickar du på ”Skicka till en vän”
– Välj till vilken match det gäller och klicka på ”Skicka”
– Skriv in din väns namn, e-postadress och ett meddelande

Biljetten skickas nu till din vän och ditt årskort blir avaktiverat till den aktuella matchen.

Insläpp och entréer

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 13:00. Här är det förfest med MFF Support och DJ för dagen är Jörgen Lloyd. 

Supportertorget kommer inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 13:30. Det kommer att vara många åskådare på plats så kom i god tid om du inte vill riskera att missa något av matchen!

MFF-shopen

Shopen på Eleda Stadion kommer att vara öppen innan, under och efter matchen. Du kan gå in antingen via den vanliga entrén bredvid Erics bar och restaurang eller genom entrén vänster om ingång A. 

Mitt MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

Öppettider hos Erics

Erics bar och restaurang har öppet tre timmar innan match och två timmar efter slutsignal. Läs mer här.

uteserveringen Hörnan är tillbaka

Uteserveringen Hörnan mellan ingångarna H och J kommer att vara öppen från 12:00 imorgon. Läs mer info om hörnan här.

Vanliga frågor

Svar på vanliga frågor gällande matchdagar kan du läsa här. 

huvudpartners

officiella partners