Publikinformation inför Varberg hemma

Publicerad 20 oktober 2023 i Herr,Nyheter

Äntligen dags för Allsvenskan igen! Läs allt du behöver veta inför söndagens besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – Varbergs BoIS
Söndag 22 oktober 17:30
Eleda Stadion

biljetter

Ett fåtal biljetter kan finnas till försäljning på mff.ebiljett.nu. Om du behöver hjälp med din biljett eller årskort har biljettluckorna vid ingång 51 öppet från två timmar innan matchen.

insläpp

Insläppet till ståplats (A&B) öppnar 15.30 och sittplats 16.00 Se till att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen. Vi har utökad visitation i entréerna och därför uppmanar vi alla besökare att komma till stadion med god marginal till avspark för att inte missa något av matchen.

Var vänliga att aldrig lämna eventuella medhavda väskor eller andra föremål obevakade.
Om du ser en obevakad väska eller annat misstänkt föremål vänligen meddela omedelbart detta till närmaste servicevärd eller ordningsvakt.

tyst minut innan avspark

För att hedra dödsoffren och de drabbade under måndagens attentat i Bryssel kommer vi att hålla en tyst minut innan avspark.

mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 14:30 och håller öppet fram till 21:30 för dig som vill stanna kvar efter matchen. Läs mer om Erics.

Förfest med MFF Support från 15:30 på Ståplatstorget. DJ dagen till ära är Supras Malmö som firar sitt 20-års jubileum. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 14:30. Uteserveringen kommer inte att ha öppet i halvtid under matchen mot Varberg.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

besök mff shopen

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Välkommen in!

dela eller återlämna biljett

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

Du kan också välja att använda dig av tjänsten ”återlämna biljett”. Då säljer föreningen vidare din plats till någon som letar efter en biljett. När du återlämnar biljett sker det till en specifik match och ditt årskort/halvårskort finns tillgängligt för dig till alla andra matcher. Läs mer om det här.

mitt mff

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners