Publikinformation inför play-off-mötet mot Ludogorets

Publicerad 17 augusti 2021 i Herr,Nyheter

Hemmamatchen mot PFC Ludogorets är slutsåld. På onsdag kväll tar MFF sig an den bulgariska mästaren från Razgrad när play-off-mötet till UEFA Champions League inleds på Eleda Stadion. Här följer viktig information till dig som ska se matchen på plats.

Malmö FF – PFC Ludogorets

Onsdag 18 augusti, klockan 21:00
Eleda Stadion
play-off till UEFA Champions League

Hur kan jag se matchen?
Hemmamatchen mot PFC Ludogorets är slutsåld. Länsstyrelsen Skåne har fastställt att avståndet mellan åskådare ska vara en meter, både i sidled och framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Därutöver finns krav från UEFA att vissa sektioner ska vara tomma i anslutning till de utrymmen där spelare och ledare finns under matchen. Till den här matchen finns det möjlighet att komma i ett sällskap om två åskådare och vi kommer därför att kunna ta emot drygt 5 500 åskådare. Samtliga biljetter till matchen är sålda.

Insläpp
Eleda Stadion öppnar 90 minuter före avspark. Vid entrén visar man upp sitt årskort plus den biljett man bokat via biljettsidan. Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt. (Enbart årskort gäller inte som biljett). Det är viktigt att du går in på den entré som står på din aktuella matchbiljett. Går du till annan entré så kommer du bli nekad insläpp.

Kiosker och toaletter
Till matchen mot Ludogorets kommer det att finnas ca 50 serveringsställen öppna på Eleda Stadion, fördelade i förhållande till antalet åskådare på respektive lång- och kortsida. I alla kiosker kommer det att finnas sedvanligt sortiment på drycker, såsom kaffe, vatten, läsk och folköl, tillsammans med popcorn, snacks och godis. Missa inte säsongens nyhet, The Black Shack – fueled by Holy Smoke BBQ. På två platser på respektive långsidor, vid ingången från tornet på övre etage samt på ståplatstorget kommer det blanda annat att serveras Pulled Pork Sandwich, Pulled Aubergine Sandwich och Beef Chili. 

På Ståplatstorget kommer det också finnas möjlighet till förtäring men även försäljning av starköl och vin. Notera att samhällets restriktioner för uteserveringar gäller även här, vilket innebär att alla som konsumerar mat och dryck måste göra det sittande vid utplacerade bord.

I anslutning till alla öppna sektioner kommer det finnas toaletter öppna. Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.

Erics har öppet
Saknar du biljett kan du se matchen på Erics Bar och Restaurang. Erics öppnar två timmar innan avspark och aktuell matchmeny hittar du här: https://www.mff.se/matchdag-pa-erics/.

TV sändning
Dubbelmötet med PFC Ludogorets streamas på Telia TV och C More men även Sportkanalen. Just nu har C More Plus ett erbjudande för alla MFF:are. Med kampanjkoden MFFCLCMP får alla MFF:are C More Plus för halva priset i tre månader (ord.pris: 299 kr/månad). Efter de tre första månaderna gäller ordinarie pris med bindningstid på 12 månader. 250 kronor per registrerat abonnemang går till Malmö FF. Erbjudandet gäller från 17 augusti – 25 augusti.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?
För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande.

huvudpartners

officiella partners