Publikinformation inför MFF – HBK

Publicerad 04 augusti 2023 i Biljett,Herr,Nyheter

Välkommen till måndagens hemmamatch mot Halmstads BK. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – Halmstads BK
Måndag 7 augusti 19:00
Eleda Stadion

Biljetter

Det finns ett fåtal e biljetter kvar till försäljning här. Behöver du hjälp med din biljett eller årskort har biljettluckorna vid ingång 51 öppet innan matchen.

Klä dig rätt

Väderprognosen pekar mot regn och blåst. Även om platserna på Eleda Stadion är under tak kan det blåsa in regn från sidan. Tänk på att klä dig rätt för matchen och att paraply inte är tillåtet att ta med in av säkerhets- och siktskäl.

insläpp

Insläppet till ståplats (A&B) öppnar 17.00 och sittplats 17:30. Se till att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen.

Mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 16:00 och håller öppet fram till 23:00 för dig som vill stanna kvar efter matchen. Läs mer om Erics.

Hörnan kommer tyvärr att vara stängd till följd av vädret.

Förfest med MFF Support från 17:00 på Ståplatstorget. Förfesten gästas av DJ Johan Olsén. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

besök mff shopen

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Välkommen in!

mitt MFf

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

DELA ELLER ÅTERLÄMNA BILJETT

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

Du kan också välja att använda dig av den nya tjänsten ”återlämna biljett”. Då säljer föreningen vidare din plats till någon som letar efter en biljett. När du återlämnar biljett sker det till en specifik match och ditt årskort/halvårskort finns tillgängligt för dig till alla andra matcher. Läs mer om det här.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners