Publikinformation inför MFF – FC Lugano

Publicerad 23 oktober 2019 i Nyheter

På torsdag väntar nästa utmaning i Europa! Schweiziska FC Lugano gästar Stadion i den tredje omgången av UEFA Europa Leagues gruppspel.

INSLÄPP

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 19:00 och övriga sektioner öppnar klockan 19:30. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Inpassering sker via vändkors som finns vid samtliga ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré. För att insläppet ska gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller ditt årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

NÄT LÄNGS KORTSIDORNA

På grund av tidigare incidenter med inkastade föremål kommer det att finnas nät framför ståplatssektionen på norra kortsidan. Nätet kommer att avlägsnas igen om inga nya incidenter inträffar. Av säkerhetsskäl kommer det även att finnas nät framför den södra läktaren.

Malmö FF är medvetna om att det har kastats in föremål även från andra sektioner än ståplats. Som åtgärd är skärpt kameraövervakning införd på dessa sektioner för att öka möjligheten att identifiera de personer som kastat föremål. Om vi inte ser en förbättring under resterande del av säsongen kan det bli aktuellt att montera nät framför fler sektioner.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

I vanlig ordning arrangerar MFF Support förfest innan matchen. Högsta energi och engagemang parat med proffsig leverans och passion för publikens stämning är signum för Jakob Nielsen – professionell dj sedan 25 år för internationella och krävande gäster i alla typer av miljöer. Jakob är inbiten MFF:are- och Malmöälskare! Torget öppnar två timmar innan avspark.

LADDA UPP PÅ ERICS

Alla himmelsblå är välkomna att ladda upp inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras thaibuffé och god dryck från klockan 18:00 på torsdag. Välkommen!

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners