Publikinformation inför BP hemma

Publicerad 29 september 2023 i Herr,Nyheter

Äntligen tillbaka på hemmaplan igen! Här hittar du allt du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – IF Brommapojkarna
Måndag 2 oktober 19:10
Eleda Stadion

biljetter

Ett fåtal biljetter kan finnas till försäljning på mff.ebiljett.nu. Om du behöver hjälp med din biljett eller årskort har biljettluckorna vid ingång 51 öppet från två timmar innan matchen.

insläpp

Insläppet till ståplats (A&B) öppnar 17.00 och sittplats 17:30. Se till att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen. Då visitationen i entréerna kan komma att ta något längre tid än tidigare uppmanar vi alla besökare att komma till stadion med god marginal till avspark för att inte missa något av matchen.

Var vänliga att aldrig lämna eventuella medhavda väskor eller andra föremål obevakade.
Om du ser en obevakad väska eller annat misstänkt föremål vänligen meddela omedelbart detta till närmaste servicevärd eller ordningsvakt.

insamling till förmån för stadsmissionen

Passa på att rensa i garderoben under helgen och donera dina vinterkläder till mer behövande. Skåne Stadsmission kommer att vara på plats på Stadiontorget från klockan 16:00 innan matchen mot BP. De är tacksamma för alla vinterkläder de kan få in innan kylan kommer.

Läs mer om deras arbete här.

mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 16:00 och håller öppet fram till 23:00 för dig som vill stanna kvar efter matchen. Läs mer om Erics.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 16:00. Uteserveringen kommer också att ha öppet i halvtid – då är det inträde via trappa J som gäller. Läs mer om Hörnan här.

Förfest med MFF Support från 17:00 på Ståplatstorget. Förfesten gästas av DJ Alma Kjölstad. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

besök mff shopen

MFF shopen håller öppet innan och efter matchen, välkommen in!

mitt mff

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

dela eller återlämna biljett

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

Du kan också välja att använda dig av den tjänsten ”återlämna biljett”. Då säljer föreningen vidare din plats till någon som letar efter en biljett. När du återlämnar biljett sker det till en specifik match och ditt årskort/halvårskort finns tillgängligt för dig till alla andra matcher. Läs mer om det här.

vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners