Publikinfo inför MFF – Falkenbergs FF

Publicerad 17 augusti 2019 i Nyheter

Nästa allsvenska hemmamatch är mot Falkenbergs FF, söndag den 17 augusti. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion!

Malmö FF – Falkenbergs FF
Söndag 18 augusti 17:30
Stadion

Köp biljett!

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 15:30 och övriga sektioner öppnar klockan 16:00. Passagen mellan ståplats och sittplats är öppen så att de MFF:are med biljetter på sittplats har möjlighet att gå in på Supportertorget innan matchen.

Familjedag på Stadion
På söndag är det familjedag på Stadion med ett stort aktivitetsområde utanför den södra läktaren. Där kommer det bland annat att finnas en 30 meter lång uppblåsbar hinderbana, fotbolls-prickskytte, hoppborg, kiosker och mycket mer. Området öppnar tre timmar innan matchstart och inträdet är gratis. Läs mer här!

Förfest med Supporterhuset och MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget! Till matchen mot Falkenberg arrangerar Supporterhuset förfest tillsammans med MFF Support. På förfesten kan du mecka egna flaggor och köpa snygg merch från Supporterhuset. Malmö-rapparen och MFF-supportern Jimmy Pistol är DJ och står för musikunderhållningen!

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang från och med klockan 14:30. Erics erbjuder en varierad bistromeny och håller öppet till 20:30.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners