Publikinfo inför hemmapremiären

Publicerad 10 april 2017 i Nyheter

Välkommen till årets första allsvenska match på Swedbank Stadion! Malmö FF tar emot GIF Sundsvall tisdagen den 11 april klockan 18:30 och här är allt som du som besökare behöver veta.

Malmö FF – GIF Sundsvall
Swedbank Stadion
Tisdag 11 april 18:30
Köp biljett

Insläpps- och avsparkstid

Eftersom det kommer mycket folk till matchen rekommenderar vi att du ser till att vara ute i god tid för att undvika långa köer. Insläppet till ståplats öppnar 16:30 och övriga sektioner 17:00. Var på plats tidigt och ladda upp med förfest på Supportertorget eller hoppborg och ansiktsmålning utanför familjeläktaren!

Notera att avsparkstiden är 18:30.

Allmän flaggdag

Hemmapremiär är traditionsenligt allmän flaggdag. Ta med en egentillverkad flagga eller köp en i MFF Shopen innan matchen för att välkomna spelarna till säsongen 2017 med ett flagghav över hela stadion.

Ladda upp med förfest på Supportertorget

Vi sparkar igång säsongen tillsammans med MFF Support med en riktigt fin förfest på Supportertorget. Vid skivspelaren står Tea & Timbe, duon bakom klubben I Ain’t Sorry, och spelar dansant RnB och hiphop.

16:30 Supportertorget öppnar

17:00 Tea & Timbe kör igång

18:30 Avspark

Mellan 16:30 och 17:30 är det happy hour-priser på olika menyer på Supportertorget så se till att komma tidigt till stadion. Supportertorget som du når via ingång A och B är tillgängligt för alla, även om du inte har biljett till ståplats. Se info längst ner i artikeln.

Hoppborg och ansiktsmålning för alla barn

Vi bjuder på roliga aktiviteter utanför familjeläktaren varje match. Kom till området vid sydöstra sidan av Swedbank Stadion från klockan 17:00.

Åk med linje 84 till matchen

Skånetrafiken sätter in extra stadsbussar till Swedbank Stadion före och efter matchen. Linje 84 kör från Klagshamn, Västra hamnen, Riseberga, Lindängen och Segevång. Se tidtabell och linjekarta. 

Tyst minut innan matchen

Det kommer att hållas en tyst minut innan matchen för att hedra offren vid fredagens dåd i Stockholm. MFF kommer att spela med sorgebindel av respekt för de drabbade.

Övrig information

Inför säsongen 2017 har vi öppnat ännu fler kiosker och barer – nu dessutom med ett ännu större utbud än tidigare. Läs mer här. 

Bidra till stämningen på Swedbank Stadion och sjung med i sångerna! Om du inte kan texterna har MFF Support ett bra sångarkiv

Servicevärdar och annan personal måste kunna ta sig fram snabbt om någon skulle behöva hjälp. Därför är det viktigt att alla gångar hålls fria under match och att varje åskådare befinner sig på den plats som står på biljetten. Tack för att du respekterar detta!

Så kommer du till Supportertorget

För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Uthämtning av årskort

Här finns info till dig som ska hämta ut årskort imorgon.

Skicka vidare årskort

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att hålla stadion fullsatt även när du själv inte kan komma. Dessvärre upplever vi problem att göra det via Ticketmasters webbplats till just den här matchen. Kontakta biljett@mff.se så hjälper de till att genomföra överlämningen.

huvudpartners

officiella partners