Detta är nytt på Swedbank Stadion 2017

Publicerad 05 april 2017 i Nyheter

Välkomna till säsongen 2017 på Swedbank Stadion! Under försäsongen har vi arbetat med olika förändringar för att göra ditt besök på Swedbank Stadion ännu bättre än tidigare.

Happy hour på Supportertorget

Fram till en timme innan avspark är det happy hour på stora barområdet på Supportertorget (ingång A och B). Du som är tidigt på plats för att bygga upp stämningen kan köpa hamburgare med dryck till fina paketpriser – till exempel hamburgare och Staropramen för 110 kr (ord. 140 kr). Supportertorget öppnar alltid två timmar innan matchstart och är tillgängligt även för dig som inte har biljett till ståplats.

After game på Supportertorget

Häng kvar en stund efter matchen och köp hamburgare, wraps, korv och kaffe till reducerat pris på stora barområdet på Supportertorget. Du får till exempel en korv med bröd och en kaffe för 20 kr.

Större utbud

Utbudet i kioskerna har utökats och nu serveras också vegetarisk mat i fler kiosker än tidigare.

Fler barer och kiosker

Vi öppnar ytterligare en bar på västra långsidan. Dessutom kommer det finnas sju nya kiosker på Swedbank Stadion.

Ny tältbar införs

I samband med hemmamatchen mot Djurgårdens IF den 24 april lanserar vi en ny tältbar. Baren är placerad vid ingång K och här serveras hamburgare, wraps, tjock och småkorv. I dryckesväg kan du i tältbaren köpa öl, vin och läsk. Välkomna!

huvudpartners

officiella partners