På söndag gör vi skillnad – tillsammans

Publicerad 04 oktober 2022 i MFF i Samhället,Nyheter

På söndag spelar våra representationslag om mer än bara segern på fotbollsplanen. I Malmö lever idag 1500 i hemlöshet. Flera hundra av dessa personer är barn. Nu tar vi hand om varandra och gör en insats för att göra Malmö ännu bättre. För alla.

Vi är Malmö FF. Vi värnar om hela vår stad och alla som bor här. Men som det ser ut nu har inte alla ett hem.

Till söndagens matcher, när båda våra representationslag spelar på hemmaplan, gör vi en satsning för att samla in pengar och kläder till förmån för Skåne Stadsmissions viktiga arbete för människor som saknar en plats att kalla hem. Du kan enkelt swisha ditt bidrag till 1234675625 eller via QR-koden längre ner på den här sidan. Allting hjälper. Stort eller smått. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Klädinsamling till förmån för Skåne stadsmission

Vintern blir särskilt tuff för människor i hemlöshet. Kläderna som samlas in under söndagen delas ut till behövande eller säljs i Stadsmissionens butiker för att generera pengar till verksamheten.

Just nu efterlyser Stadsmissionen framförallt vinterjackor, vinterskor och strumpor till barn och vuxna. Till vintern är behovet av mössor, halsdukar och vantar till barn alltid stort.

Hjälp oss hjälpa de mest utsatta och ta med dig något som du inte längre använder. Allt som skänks till Skåne Stadsmission kommer till nytta.

Läs mer om insamlingen och Skåne Stadsmissions viktiga arbete här.

Runt om på Eleda Stadion kommer det finnas möjlighet att skänka kläder och skor till förmån för Skåne Stadsmissions viktiga arbete för människor som lever i hemlöshet. På bilden ser du var du kan lämna dina kläder.

Malmö FF – Stehags aif

Söndag, kl. 12:30
Malmö Stadion

Du som har årskort på herrarnas matcher kommer in gratis när MFF:s damer avslutar seriespelet i division 2. Har du biljett till herrarnas allsvenska match mot IFK Värnamo, gäller den biljetten även som entré även till damernas match på Malmö Stadion.

Under säsongen har laget inte tappat en poäng och är redan klara seriesegrare. Söndagens match blir ett viktigt genrep inför det kommande kvalet upp till division 1.

Malmö FF – IFK VÄRNAMO

Söndag, kl 15:00
Eleda Stadion

Det är slutspurt i Allsvenskan och varje match är viktig. Över 17 000 har redan köpt biljett, säkra din plats du också.

huvudpartners

officiella partners