Över 10 000 årskort sålda

Publicerad 10 februari 2016 i Nyheter

Intresset för årskort till Swedbank Stadion är fortsatt högt. På onsdagen stod det klart att antalet sålda årskort till säsongen 2016 har passerat 10 000.

Förra året såldes 10 704 årskort, vilket var rekord på Swedbank Stadion. Allt tyder på att det överträffas i år.

Vid årsskiftet låg försäljningen på omkring 8000, vilket betyder att siffran ökat med 25 % på lite mer än en månad. En av anledningarna till den stora ökningen på kort tid är att företagsbiljetter, klubbstolar och loger nu har börjat registreras i systemet. Den sammanlagda företagsförsäljningen har passerat 50 miljoner kronor och flera nya Nätverkspartners har tillkommit; Erik Olsson Fastighetsförmedling, FEW, Orderinvest, Simrishamns Rederi och Stretch.

– Redan nu i februari ser det ut som att MFF vid slutet av året behåller sin förstaplats i Sponsor-SM, alltså som den idrottsklubb som drar in mest pengar på sponsorskap i Sverige. Denna position har vi haft i många år. Det visar att Malmö FF är en attraktiv förening och att vi erbjuder våra partners ett stort värde, säger Magnus Svensson, Försäljningschef.

Företagsförsäljningen precis som förra året på en hög nivå – detta trots att det inte finns något garanterat Europaspel som lockar.

– Champions League har varit en underbar bonus. Men precis som många supportrar tycker våra företagspartners att allsvenskan är viktigast, säger Magnus Svensson.

Att intresset är stort för årskortsplatser på alla olika delar av Swedbank Stadion märktes särskilt tydligt när ståplatskorten sålde slut den 13 januari – nästan två månader tidigare än förra året. Sedan dess har 100 årskort av typen ”Ståplats allsvenskan” sålts.

Årskortsförsäljningen fortsätter till den 30/3.

Säkra ditt årskort här.

Sålda årskort just nu (10/2 2016): 10 193
Totalt antal sålda årskort säsongen 2015: 10 704

På MFF.se finns en årskortsbarometer som jämför med sålda årskort samma dag 2015. Just nu är siffrorna inte helt jämförbara eftersom vi är tidigare med att registrera företagsförsäljningen det här året. I slutet av månaden kommer det att bli tydligare hur mycket högre vi ligger i år. 

huvudpartners

officiella partners