Nya medlemmar till samverkansgruppen

Publicerad 13 oktober 2023 i Nyheter

Nu kan du som medlem i Malmö FF ansöka om att vara med i samverkansgruppen. För att samverkansgruppen ska fungera på bästa sätt kommer medlemmarna i gruppen att förnyas med jämna mellanrum. Tanken är att den nya sammansättningen ska bestå både av personer som har varit med tidigare och nya personer för att skapa en bra balans mellan kontinuitet och förnyelse.

Efter ett medlemsinitiativ startade Malmö FF under våren 2021 en samverkansgrupp för kommunikation, dialog och delaktighet mellan föreningen och dess medlemmar. Samverkansgruppen fungerar som en brygga mellan MFF:s styrelse och organisation och föreningens medlemmar. Gruppen träffas ett par gånger under året där man i forum utbyter tankar och idéer.

Samverkansgruppen har inte någon formell roll i MFF:s verksamhet men gruppens medlemmar kan framföra förslag och synpunkter på verksamheten. Styrelse och organisation återkopplar vilka åtgärder som har vidtagits med anledning av de förslag och synpunkter som framförts samt kan ta in synpunkter från medlemmarna på planerade aktiviteter.  

Vill du vara med i samverkansgruppen?

Om du som medlem skulle vara intresserad av att vara med i samverkansgruppen behöver du lämna in en intresseanmälan. Det gör du genom att skriva till medlem@mff.se där du talar om att du är intresserad. Du ska då även ange ditt namn, ditt medlemsnummer, din ålder, på vilken del av Eleda Stadion du normalt ser matcherna samt en kort beskrivning av vem du är och vad du bedömer att du kan bidra med.

Ett urval kommer att göras bland dem som anmäler sitt intresse. Vilka medlemmar som ska ingå i gruppen som speglar Malmö FF:s medlemssammansättning görs av en grupp bestående av Anna Nordström Carlsson (marknadschef), Pierre Nordberg (SLO och medlemsansvarig), Rebecca Bayer (MFF Supports ordförande) och Helen Berg (f.d. medlem i samverkansgruppen).

Mer information om samverkansgruppen kan du läsa här.

BLI MEDLEM

Var en del av föreningen!

huvudpartners

officiella partners