Lösbiljetter till MFF – Shakhtar Donetsk

Publicerad 17 oktober 2015 i Nyheter

På onsdag klockan 20.45 tar Malmö FF emot ukrainska Shakhtar Donetsk på Malmö New Stadium för årets andra hemmamatch i Champions Leagues gruppspel. Vi har fått lösbiljetter över till matchen och dessa kommer vi nu att sälja till våra medlemmar och om det blir några biljetter över efter den första försäljningsdagen kommer dessa att släppas till övriga.

Vi kommer att ha runt 900 biljetter över till onsdagens match mot Shakhtar Donetsk. Detta bland annat på grund av att vi makulerat biljetter som folk försökt sälja för ett högre pris än utgångspriset, mindre avspärrningar och bokade biljetter som inte kommer att utnyttjas av bland annat bortalaget.

(Vi kommer fortsätta att makulera biljetter som vi ser att folk försöker sälja till ett högre pris än utgångspriset).

Biljetterna är utspridda över alla våra sektioner – dock inte ståplats.

Den sjunde och åttonde september fick alla våra årskortsinnehavare möjlighet att köpa sina biljettpaket till årets tre hemmamatcher i Champions League och därefter fick våra medlemmar möjlighet till förtur till de resterande paketen.

Då en hel del medlemmar inte fick tag på några biljettpaket kommer lösbiljettsläpp till onsdagens match först att vara för våra medlemmar som idag står utan. Detta gäller för medlemmar som blev medlemmar, och medlemsavgiften var oss tillhanda, innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. 

Tisdag 20/10 – Biljettsläpp för medlemmar

Mellan klockan 13.00-17.00 kommer vi att sälja biljetter på Malmö Arena till våra medlemmar som idag står utan biljett.

Detta gäller för medlemmar som blev medlemmar, och medlemsavgiften var oss tillhanda, innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. 

När ni köper er biljett måste ni kunna uppvisa ert medlemskort. Om det är så att ni tappat bort ert medlemskort måste ni kunna uppge ert medlemsnummer, namn och visa legitimation.

Endast medlemmar som fysiskt befinner sig på Malmö Arena kommer att kunna köpa biljetter. En person kan alltså inte ha med sig sina vänners medlemskort och köpa flera biljetter. 
Om ni är några vänner som vill sitta tillsammans måste ni köa tillsammans.

Detta gäller självfallet inte för er med familjemedlemskap – det räcker att en av er är på Malmö Arena. Ni har rätt att köpa det antalet biljetter som ni ha personer knutna till medlemskapet. Är det dock så att ni sitter på ett familjemedlemskap men inte ville/kunde köpa loss alla biljetter som ni hade/har rätt till kan ni köpa de resterande på onsdag.

Då detta lösbiljettsläppet endast är för våra medlemmar kommer vi att behålla samma prissättning som vi tog tidigare: Kategori 3.

Onsdag 21/10 – Biljettsläpp för övriga

Om det blir biljetter över efter den första försäljningsdagen kommer vi att meddela det här på MFF.se och dessa kommer då att släppas till övriga mellan klockan 13.00-17.00 på Malmö Arena onsdagen den 21/10.

Prissättningen kommer vara något högre är priskategori 3 och går ifrån 470 kronor – 750 kronor.

Varje köpare får köpa max två biljetter.

huvudpartners

officiella partners