Limitado går in som partner i MFFESPORT

Publicerad 08 oktober 2019 i Företag,Nyheter

MFFESPORT hälsar Limitado välkommen som ny dräktpartner. Limitado kommer att synas på e-sportlagets matchtröjor under den kommande säsongen i eAllsvenskan.

Limitado specialiserar sig på produkter och tillbehör till smartphones och datorer. Varumärket Limitado är en del av Tillmobil som sedan 2018 är dräktpartner till Malmö FF. 

– Vi vill associera vårt varumärke med andra starka varumärken och här är Malmö FF en perfekt plattform. Vi vill även passa på att vara en del av den satsningen MFF e-sport gör gällande fysisk aktivitet och hälsa gentemot en intressant målgrupp för oss. Sen vill vi alltid vinna och den vinnarkulturen finns i MFF, säger Briar Karim, ägare Limitado.

– Att Limitado vill vara en del i e-sportssatsningen är vi naturligtvis väldigt glada för. Vi kommer ha stor nytta i det innovativa tankesättet de har kopplat till sitt varumärke. Det är lite extra kul att det är just Limitado som är nya partners, varumärket är en del av Tillmobil som även exponeras på våra A-lagströjor, säger Niklas Söderström, affärsutvecklare på Malmö FF.

Läs mer: Här är MFFESPORT 19/20!

huvudpartners

officiella partners