Julkalendern: Här är lucka 1–4

Publicerad 02 december 2022 i Nyheter

Malmö FF:s julkalender är tillbaka. Fram till den 24 december kan du buda hem unika MFF-produkter på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till nystartade Malmö FF Foundation.

Läs mer om årets julkalender här.

Lucka 1: Logepaket

Bakom lucka 1 finns en unik möjlighet att för dig och dina vänner att se en allsvensk match i en loge på Eleda Stadion. Logen har plats för totalt 12 personer där ni blir serverade en tvårättersmiddag med dryck samt kaffe och kaka. När matchen börjar går ni ut till vadderade stolar i ett eget område precis utanför logen. Ni får även möjlighet att träffa minst en av våra ambassadörer för Malmö FF Foundation som kommer och gästar logen.

Att ha en egen loge är det ultimata sättet för dig, dina vänner eller affärsbekanta och medarbetare att uppleva en match på Eleda Stadion. Logen är exklusiv för dig och ditt sällskap. Valet av match görs i dialog med Malmö FF.

Bakom lucka 2 hittar vi två matchtröjor från våra ambassadörer i MFF Foundation, Feliix Bejmo och Rebecka Holm. Tröjorna är signerade och använda under säsongen 2023. Även Felix Beijmos använda och signerade skor, ingår i luckan.

I lucka 3 finner vi Ida Lybergs använda och signerade matchtröja från säsongen 2022. Mittbacken som anslöt till MFF inför säsongen 2021 har spelat flera ungdomslandskamper och har rutin från spel i Damallsvenskan.

I lucka 4 hittar vi ett packet från vår norrman Jo Inge Berget. Här får du JIB:s signerade och matchanvända skor samt det specialdesignade träningsställ som han använde i samband med bland annat uppvärmningen i hemmamatchen mot Varberg (T-shirt, byxor och långärmad-zip-tröja). Även en himmelsblå signerad tränings T-shirt från säsongen 2022. Träningsstället är i storlek M.

huvudpartners

officiella partners