Årets julkalender är här

Publicerad 01 december 2022 i Nyheter

Malmö FF:s julkalender är tillbaka. Fram till den 24 december kan du buda hem unika MFF-produkter på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till nystartade Malmö FF Foundation.

LUCKA 1: LogEpaket

Bakom lucka 1 finns en unik möjlighet att för dig och dina vänner att se en allsvensk match i en loge på Eleda Stadion. Logen har plats för totalt 12 personer där ni blir serverade en tvårättersmiddag med dryck samt kaffe och kaka. När matchen börjar går ni ut till vadderade stolar i ett eget område precis utanför logen. Ni får även möjlighet att träffa minst en av våra ambassadörer för Malmö FF Foundation som kommer och gästar logen.

Att ha en egen loge är det ultimata sättet för dig, dina vänner eller affärsbekanta och medarbetare att uppleva en match på Eleda Stadion. Logen är exklusiv för dig och ditt sällskap. Valet av match görs i dialog med Malmö FF.

Så budar du hem dina favoriter

Slå till på unika MFF-prylar från säsongen 2022 samtidigt som du stödjer Malmö FF Foundations arbete för psykisk och fysisk hälsa för våra barn och unga. Tillsammans ser vi till att göra årets auktion till den mest inkomstbringande någonsin!

Från och med den 1 december kommer Malmö FF att lägga ut nya auktioner på Tradera. Du som budar har då möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som använts av MFF:s herr- och damtrupp säsongen 2022.

Ett par gånger i veckan har vi lucköppning på våra sociala medier och här på mff.se. Från det att en lucka öppnats och innehållet visats går det att buda på luckan i sju dagar. Auktionerna genomförs på Tradera där den som lägger det högsta budet vinner auktionen och innehållet i luckan.

MALMÖ FF FOUNDATION

Malmö FF Foundation vill stå upp mot orättvisor. Hjälpa till där det behövs och bidra med styrka och mod att skapa förändring. Samtliga pengar som samlas in genom årets julkalender går oavkortat till arbetet för:

​– Psykisk hälsa kopplat till bättre beteende och näthat.​

​– Sport och fysisk hälsa för alla.

Läs mer om MFF Foundation här.

huvudpartners

officiella partners