Buda hem unika souvenirer i MFF:s julkalender

Publicerad 01 december 2017 i Nyheter

I Malmö FF:s julkalender lägger vi varje dag ut en auktion med unika MFF-souvenirer som du kan buda hem till stöd för svårt sjuka barn och deras familjer.

Förra året samlade vi tillsammans in över 100 000 kronor som skänktes till våra samarbetsstiftelser Ronald McDonald Hus och Henrik Superman. Når vi lika högt i år? Lägg vantarna på unika MFF-prylar från guldsäsongen 2017 samtidigt som du stöttar familjer i en svår period av livet.

Se alla auktioner här

Om julkalendern 2017
Under 24 dagar inleds varje dag en auktion på Tradera, där du som budar har möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som bland annat använts av spelare i A-truppen under guldsäsongen 2017.

Auktionerna inleds varje dag klockan 09:00 och avslutas fem dagar senare.Alla intäkter skänker Malmö FF oavkortat till de två ideella stiftelserna Ronald McDonald Hus och Henrik Superman, som Malmö FF sedan sommaren 2016 stödjer som en del av föreningens samhällsengagemang.

Gemensamt för de två stiftelserna är att de är lokalt förankrade, icke-vinstdrivande och att de arbetar för att på olika sätt hjälpa svårt sjuka barn och deras familjer.

Med intäkterna som grund är syftet att hjälpa barnen och deras familjer i vardagen.

Missa inte chansen att buda hem unika MFF-souvenirer samtidigt som du stödjer familjer i en svår situation!

huvudpartners

officiella partners