Biljettinformation till gruppspelet i UEFA Europa League

Publicerad 02 september 2019 i Nyheter

Malmö FF spelar gruppspel i UEFA Europa League i höst! Här följer information om biljetter till våra matcher.

Lösbiljetter

Nu är biljetterna släppta till hemmamatchen mot FC Lugano som spelas den 24 oktober.

KÖP BILJETT HÄR

Vi återkommer med försäljningsdatum till hemmamatchen mot FC Dynamo Kiev.

BortamatcheN mot FC Lugano 

Biljetterna till bortamatchen mot FC Lugano släpps onsdagen den 9 oktober klockan 10:00. Malmö FF har tilldelats 2 000 biljetter till matchen. En biljett kostar 500 kronor inkl. serviceavgift.

Du kan antingen 1) köpa din matchbiljett direkt i MFF Shopen eller 2) köpa en voucher online som sedan växlas mot matchbiljett utanför entrén till arenan på matchdagen. Vänligen notera att vouchern måste skrivas ut hos ett Ticketmaster-ombud.

Malmö FF:s bedömning är att biljetterna kommer att räcka till alla MFF:are som vill se matchen på plats. Därför har vi fattat beslut om att inte använda det tillfälliga lojalitetsprogrammet med förtur för medlemmar och/eller årskortsinnehavare till matchen. Istället har vi valt att prioritera att alla som vill se matchen ska kunna köpa biljetter gemensamt och boka resor samt boende i god tid. För de som köper en biljett/voucher kommer poäng tillgodoräknas i vårt kommande lojalitetsprogram.

köp voucher här

Bortamatchen mot FC Köpenhamn

Vi diskuterar just nu med FC Köpenhamn om antalet biljetter till MFF-supportrar till den avslutande gruppspelsmatchen och återkommer när vi har mer information.

Malmö FF är medvetna om det stora intresset till matchen och därför kommer en form av lojalitetsprogram att tillämpas.

Dräktleverantör & dräktpartners

Officiella partners