Biljetter till nästa hemmamatch i Europakvalet

Publicerad 18 juli 2019 i Nyheter

Vi är vidare i kvalet till UEFA Europa League! I den andra omgången ställs vi mot NK Domzale från Slovenien. Vi börjar på bortaplan den 25 juli och avslutar hemma den 1 augusti. Nedan följer information om biljetter till hemmamatchen.

Som alltid vid biljettsläpp till Europamatcher har årskortsinnehavare och medlemmar förtur till köp. Till den här rundan (Q2) aktiveras förturen även för halvårskortsinnehavare.

I årskortet ”Ståplats Allsvenskan” ingår inte förtur till Europaspel.

Årskortsinnehavare (inkl. halvårskort) – 19-20 juli

Alla årskortsinnehavare har förtur till biljettköp den 19 och 20 juli från och med 10:00. För att köpa din biljett loggar du in med dina användaruppgifter på https://mff.tmtickets.se, där ligger biljetten förbokad i systemet. Efter genomförd betalning aktiveras biljetten på ditt årskort.

Du kan också köpa din biljett i biljettluckorna på Stadion som har öppet mellan 10:00-18:00 under fredagen den 19 juli.

Medlemmar – 22 juli

MFF:s medlemmar (betalning ska ha inkommit senast 1 juni 2019) har möjlighet till förtursköp måndagen den 22 juli. Du har rätt till så många biljetter som ditt medlemskap står registrerat på. Exempelvis: ett enskilt medlemskap ger möjlighet att köpa en biljett och ett familjemedlemskap på fem medlemmar ger möjlighet att köpa fem biljetter.

Förturen startar klockan 10:00 den 22 juli och stänger 23:59 samma kväll. Ett mail med länk och lösenord kommer att mailas ut i god tid innan medlemsförturen börjar.

Medlemmar kan även köpa sina biljetter i biljettluckan på Stadion som har öppet mellan 10:00-18:00 den 22 juli. Ta med medlemskort/ID-handling.

Allmänheten – 23 juli

Om det finns biljetter kvar efter att årskortsinnehavarna och medlemmarna har utnyttjat sin förtur kommer dessa att gå till allmän försäljning den 23 juli klockan 10:00. Biljetterna säljs via Ticketmaster.se och i biljettluckorna på Stadion mellan 10:00-18:00 under tisdagen den 23 juli.

Priser

Biljettpriserna motsvarar en allsvensk kategori 1-match (mer information om prissättning finns här). På norra läktaren gäller ståplatspriser trots att stolar är monterade på läktaren vid Europamatcher.

Frågor

Vid frågor, kontakta biljett@mff.se.

biljetter till bortamatchen

Ska du se bortamatchen på plats? Läs mer här.

huvudpartners

officiella partners