Biljetter till bortamatchen mot NK Domzale

Publicerad 16 juli 2019 i Nyheter

Vi är vidare till nästa omgång i UEFA Europa League-kvalet! Där väntar NK Domzale från Slovenien. Bortamatchen spelas torsdag 25 juli. Här följer biljettinformation till matchen.

I Slovenien har vi tillgång till 400 biljetter till MFF-supportrar. För att förenkla försäljningen köper ni som tidigare vouchers via Ticketmaster. Vi återkommer med information om när du kan börja byta din voucher mot biljett, men allra senast kommer det att vara möjligt att göra bytet hos MFF:s personal utanför matcharenan.

Vår bedömning är att biljetterna kommer att räcka till alla MFF:are som vill se matchen, men det är inget vi kan garantera. Då det vid vissa tidigare matcher, till exempel bortamatchen mot Chelsea FC, har funnits för få biljetter för att räcka till alla har vi för avsikt att lansera ett lojalitetsprogram som ger förtur till trogna åskådare. Systemet är ännu inte redo att fullt ut tas i bruk men vi kommer att använda en enklare version till den här matchen.

Försäljningen av vouchers i Ticketmaster sker från och med fredag 19 juli. Klockan 08:00 öppnar försäljningen för årskortsinnehavare som också är medlemmar. Klockan 11:00 öppnar försäljningen för övriga årskortsinnehavare. Klockan 14:00 öppnar försäljningen för övriga medlemmar. Från klockan 16:00 är försäljningen öppen för alla.

Ett mejl med en länk som ger respektive grupp tillgång till den prioriterade biljettförsäljningen kommer att skickas ut senast onsdagen den 16 juli. Länkarna fungerar fram till fredag 19 juli, klockan 16:00 när biljettförsäljningen öppnar för alla.

Vi kommer att uppdatera antal sålda biljetter via Malmö FF:s Twitter-konto (går också att se senaste tweets via MFF:s startsida) efter att försäljningen avslutats för respektive försäljningsgrupp.

huvudpartners

officiella partners