Biljetter kvar till matchen mot HJK Helsingfors

Publicerad 16 juli 2021 i Herr,Nyheter

Det finns ett fåtal biljetter kvar till hemmamatchen mot HJK Helsingfors i kvalet till UEFA Champions League. Samtliga årskortsinnehavare och alla de supportrar med ett Europapaket från säsongen 2020, har möjlighet att köpa alternativt boka biljett. Notera att det är först till kvarn på de biljetter som finns kvar.

Malmö FF – HJK Helsingfors
Onsdag 21 juli 19:00
Eleda Stadion
Kval till UEFA Champions League

Boka/Köp biljett med kampanjkod
Du som har flera årskort kan boka alternativt köpa 1–2 biljetter/årskort. Biljetterna finns inlagda och är valbara i den biljettlänk du fått av oss via mejl. För att boka alternativt köpa biljett klickar du på länken du fått av oss via mejl. Logga in med din mejladress som kampanjkod. Använd mejladressen som du har kopplad till oss, det vill säga den adress som mejlet skickades till.

Du som är årskortsinnehavare 2021 eller har ett Europapaket har fram till och med onsdag 21 juli (klockan 17:00, två timmar före avspark), möjlighet att köpa alternativt boka biljett vid biljetter kvar.

Om det skulle finnas biljetter kvar efter helgen släpper vi upp resterande biljetter för medlemmar i Malmö FF. Även medlemmar kan köpa biljetter fram till och med onsdag 21 juli klockan 17:00.

Har du som årskortsinnehavare 2021 eller du med ett Europapaket inte fått ett mail av oss senast torsdag morgon, 15 juli, vänligen hör av dig till biljett@mff.se så vi kan fastställa att vi har rätt adress kopplad till dig.

Läs mer om hur biljettsläppet till matchen går till, här.

huvudpartners

officiella partners