Biljettsläpp till matchen mot HJK Helsingfors

Publicerad 14 juli 2021 i Herr,Nyheter

På onsdag den 21 juli möter vi HJK Helsingfors i Europakvalet. Till matchen har vi möjlighet att välkomna 5 500 MFF:are till Eleda Stadion. Länsstyrelsen Skåne har fastställt att avståndet mellan åskådare ska vara en meter i sidled, framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Därutöver finns krav från UEFA att vissa sektioner ska vara tomma i anslutning till de utrymme där spelare och ledare finns under matchen.

Till matchen mot HJK Helsingfors kommer det finnas möjlighet att köpa alternativt boka en eller två biljetter.

Så går biljettsläppet till:

ONSDAG 14 JULI
Under onsdagen släpper vi biljetter till dig som efter utlottningen givits möjlighet att köpa eller boka biljett. Din förtur gäller fram till fredag men du kan köpa biljetter fram till onsdag den 21 juli. På fredag tillgängliggör vi biljetter för alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket.

Du som blir utlottad kommer att få ett mail med länk till biljettköp som är giltig fram till och med onsdag 21 juli klockan 17:00.

OBS: Även de som inte blir utlottade till onsdagens släpp får ett mail med information och har också i mån av plats möjlighet att köpa biljetter från och med fredag den 16 juli.

FREDAG 16 JULI
Om det på fredag återstår biljetter efter onsdagens släpp kommer alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket få möjlighet att köpa eller boka biljetter. Ett mail kommer att skickas ut cirka klockan 11:00 med länk till biljettköp.

Från och med fredag kan alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket boka biljetter till och med onsdag 21 juli klockan 17:00.

MÅNDAG 19 JULI
Om det skulle finnas biljetter kvar efter helgen släpper vi upp resterande biljetter för medlemmar i Malmö FF. Även medlemmar kan köpa biljetter fram till och med onsdag 21 juli klockan 17:00.

Har du som årskortsinnehavare 2021 eller du med ett Europapaket inte fått ett mail av oss senast torsdag morgon, 15 juli, vänligen hör av dig till biljett@mff.se så vi kan fastställa att vi har rätt adress kopplad till dig.

TIDSLINJE ÖVER BILJETTSLÄPP

var bokar jag mina biljetter?

De som har möjlighet att boka biljett får ett mail med bokningslänk och instruktioner enligt tiderna ovan. Även de som inte blir utlottade till onsdagens släpp får ett mail och har i mån av plats möjlighet att köpa biljetter från och med fredag den 16 juli.

Vad kostar en biljett?

För dig som under förra året valde att ta del av vårt Europapaket är biljetten gratis. På din biljett står det därför pris 0 kronor. För övriga (årskortsinnehavare och de med supporterpaket) gäller priskategori 1 vid allsvenska matcher.  

var på läktaren kommer jag att kunna boka biljett?

Du kommer bli erbjuden att boka biljett på den sektionen du vanligtvis sitter eller står på.

Men då restriktionerna medföljer tomma stolar på varje sektion kommer alla inte att få plats på den sektion där man har årskort. Var ute i god tid för att säkra din plats på din önskade sektion.

får jag ta med en vän?

För dig som förra året valde att ta del av vårt Europapaket är biljetten gratis. På din biljett står det därför pris 0 kronor. Bokar du två biljetter och din vän också har ett Europapaket är din väns biljett också gratis. Är din vän en årskortsinnehavare och därför inte har rätt till en gratisbiljett skulle vi uppskatta om du betalar för biljetten (enligt priskategori 1) via Swish till: 123 614 56 43 (detta är på grund av en begränsning i biljettsystemet som vi inte råder över)

För övriga (årskortsinnehavare och de med supporterpaket) gäller priskategori 1 vid allsvenska matcher.

Är du årskortsinnehavare och väljer att bjuda med en vän som valt Europapaketet kommer Malmö FF återbetala biljetten för din vän. För att få en återbetalning behöver du mejla vännens kontaktuppgifter till biljett@mff.se.

Notera att när du bokar biljetten kommer du att behöva ange din väns mejladress och årskortsnummer om vännen har årskort.

kan jag gå på matchen själv?

Ja, du behöver inte ta med en vän till matchen. Vi har gjort det möjligt att köpa alternativt boka en singelplats på samtliga sektioner på Eleda Stadion. Tänk på att enbart välja en biljett. Vid val av två biljetter bokas automatiskt två platser och du behöver då betala för båda.

vem har varit med i utlottningen?

Alla årskortsinnehavare 2021 samt de som inte har årskort i år men som hade det under 2020 och valde Europapaketet eller Supporterpaketet när det efterskänkte sitt årskort. Malmö FF är djupt tacksamma gentemot alla som hade möjlighet att efterskänka årskorten.

hur hittar jag mitt digitala årskort eller digitala biljett?

Till årets säsong har vi infört digitala årskort. Du hittar ditt digitala årskort under ”Mitt konto” här på AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar. Under ”Mitt konto” finner du även din digitala biljett för den aktuella matchen. För dig som föredrar går det lika bra att visa upp ditt fysiska årskort och en utskriven biljett vid entrén.

får allmänheten möjlighet att köpa biljett?

Om det skulle finnas biljetter kvar släpps outnyttjade biljetter upp för allmänheten under matchdagen.          

frågor

Vid frågor, kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners