SE ALLA MATCHER PÅ ELEDA STADION

ÅRSKORT

Det går inte att sätta ord på hur mycket vi saknar stödet från dig och alla andra omkring dig på läktaren. Coronapandemin har drabbat oss alla, den har påverkat hur vi lever våra liv. Men den har också slutit oss samman och visat vilken solidaritet och gemenskap som ryms i MFF-familjen.

Vi vet inte hur situationen ser ut på våra läktare i år, men vi hoppas att omständigheterna förbättras och att vi snart får möjlighet att se dig på plats igen.

DINA VAL FÖR DE FEM HEMMAMATCHER SOM SPELATS

Från och med onsdagen den 26 maj har du möjlighet att välja återbetalning för de fem matcherna, efterskänka pengarna till Malmö FF eller omvandla beloppet till ett presentkort i MFF Shopen.

Frågor & svar

Vad händer om det blir fortsatt spel utan publik eller med reducerad publik?

Då kan du begära återbetalning vid tre tillfällen (fem matcher åt gången) under året. Återbetalning utgår mot det antal matcher som du inte får se på plats till följd av myndigheternas beslut om åskådarkapacitet.

Allsvenskan består av 15 hemmamatcher och eventuell återbetalning delas därför upp i femtondelar.

Efter den 26 maj kommer man som årskortsinnehavare kunna logga in hos MFF:s biljettleverantör AXS och antingen begära återbetalning eller efterskänka pengar för de fem första allsvenska matcherna. Man kan även avvakta med att begära återbetalning eller efterskänka pengar till efter säsongens slut.

Du som årskortsinnehavare har förtur till matcher där publik tillåts i begränsad tappning. Överstiger antalet årskortsinnehavare den tillåtna publikgränsen kommer tillgängliga platser lottas ut bland våra årskortsinnehavare. Från och med hemmamatchen mot Östersunds FK kommer Malmö FF att öppna upp för åtta besökare (årskortsinnehavare) som är det maximala antalet tillåtna personer vid en offentlig tillställning. Läs om det här.

Om man som årskortsinnehavare tilldelas av de åtta biljetterna via lottning kommer det inte vara möjligt att begära återbetalning för den aktuella matchen. Man ingår inte heller i underlaget till kommande lottningar för att sprida urvalet bland så många årskortsinnehavare som möjligt (vännen som får följa med årskortsinnehavaren på match ingår dock i kommande lottningar).

Vad ingår i årskortet?

– Din egen plats till samtliga allsvenska hemmamatcher.
– Förtur till biljettköp i kvalet till UEFA Champions League.
– Möjlighet att köpa biljetter till halva priset till hemmamatcherna Svenska Cupens gruppspel (förutsatt att spel med publik är tillåtet).
– Två årskortskvällar i MFF Shopen med aktiviteter och bra erbjudanden.

Observera att det vid Europaspel kan hända att du inte får tillgång till ordinarie plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Vad kostar årskortet?

Inga prishöjningar har skett, ditt årskort kostar lika mycket som i fjol.

Hur betalar jag för mitt årskort?

Du kan välja att betala med betal- eller kreditkort, Swish, Internetbank eller delbetalning med Klarna (läs mer nedan).

När startar nyförsäljningen av årskort?

Nyförsäljning av årskort börjar måndagen den 15 mars klockan 10:00.

Du köper ditt årskort online via vår biljettleverantör AXS eller i biljettkassan på Eleda Stadion (ingång 51) som håller öppet måndagen den 15 mars 10:00–16:00. Dagen efter och framåt kan du köpa årskort i MFF Shopen.

När och hur får jag mitt DIGITALA årskort?

Ditt årskort aktiveras direkt när betalningen är genomförd. Du kommer alltid att ha tillgång till årskortet under ”Mitt konto” på AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar.

Tillsammans med AXS kommer vi under våren lansera möjligheten att ladda ned årskortet till telefonens Wallet/Passbook. Mer info om detta kommer.

När får jag mitt fysiska årskort hemskickat?

Du som förnyade och valde till ett fysiskt årskort kommer att få det hemskickat innan första hemmamatchen i Allsvenskan. Från och med den allmänna köpstarten (15 mars) kommer vi att trycka årskorten och skicka ut dem löpande.

Jag beställde inget fysiskt kort. Kan jag köpa till det i efterhand?

Nej, var noga med att göra en korrekt beställning hos MFF:s biljettleverantör AXS från början.

Jag behöll mitt årskort 2020 och valde Europapaketet. Vad innebär det för mig nästa år, dvs. 2021?

Enligt Europapaketets kompensation har du rätt till biljetter till våra matcher på hemmaplan i 2021 års Europakval, förutsatt att spel med publik är tillåtet.

Hur gör jag om jag vill ge bort ett årskort i present?

Då kan du köpa ett presentkort till självvalt belopp i MFF Shopen på Eleda Stadion. Presentkort går även att köpa i webbshopen på fasta belopp.

Det är förstås fritt fram att använda beloppet till andra produkter i MFF Shopen om så önskas.

Hur förnyar jag mitt årskort?

Från och med tisdagen den 27 oktober klockan 13:00 kan du förnya ditt årskort via denna länk: https://mff.ebiljett.nu/Account/Reservations

1) Skriv in din e-postadress och ditt lösenord och logga in.
Har du glömt ditt lösenord, klicka på ”Skicka lösenord” så kommer det en återställningslänk till din e-post. Klicka på den och välj ditt lösenord.
2) Du ser nu dina reserverade årskort och kan nu välja olika alternativ – se nedan om de olika alternativen.
Om du begärt nytt lösenord kommer du direkt till ”ditt konto”, klicka då på ”Reserverade årskort” längst upp till höger.
3) Vill du behålla din årskortsplats/dina årskortsplatser klickar du på ”Köp ditt årskort”.
4) Önskar du byta plats – klicka på ”Byt plats”, välj den stol som passar dig och slutför ditt köp. Din tidigare plats släpps då upp till försäljning. Vänligen notera att du endast kan byta plats inom samma priskategori.
5) Vill du byta biljettyp från ungdom till ordinarie väljer du det alternativet. Gäller på ståplats och sjungande sittplats.
6) Du kan även välja att deluthämta din order. Observera att du måste ha hämtat ut dina årskort i sin helhet före sista datumet för årskortsförnyelse om du inte vill att de släpps upp till försäljning.
7) Du kan välja att betala ditt årskort med betal- eller kreditkort, Swish, Internetbank eller delbetalning med Klarna.
8) Strax efter genomförd betalning får du ett mail med en PDF-biljett och en mobilbiljett.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Safari som webbläsare.

Det går även bra att förnya i MFF Shopen (se öppettider här).

När måste jag senast förnya mitt årskort?

Har du årskort 2020 är din plats till nästa år reserverad, oavsett om du bundit dig till ett av våra supporterpaket eller valt att begära återbetalning efter årets säsong.

Under normala omständigheter brukar förnyelseperioden av årskort inledas i slutet av sommaren och vara i två månader. Men med tanke på den rådande situationen förlänger vi förnyelseperioden den här gången. Du har fram till den 28 februari 2021 på dig att förnya ditt årskort.

vad händer med min plats om jag inte förnyar årskortet?

Om du inte förnyar årskortet går du miste om din egen plats till årets matcher och din platsreservation till nästa års köp av årskort försvinner.

Vad gäller för årskortet Ståplats allsvenskan?

Du som hade årskortet Ståplats Allsvenskan 2020 har möjlighet att omvandla det till ett ordinarie årskort på ståplats. Köpperioden sträcker sig mellan 2 mars och 10 mars.

Vad gäller för damlagets hemmamatcher?

Vi kommer från och med nästa år att ha ett separat årskort för vårt damlag. Läs mer om årskort till dammatcherna här.

Till 2022 kommer familjeläktaren att placeras på övre etage och utgöras av sektionerna 40, 41 och halva 42. Vad innebär detta för årskortsinnehavare på familjeläktaren?

Familjeläktarens ingång (45) och sektioner kommer att göras om för att i ännu större utsträckning möta familjer med roliga aktiviteter, lekvärdar och anpassat utbud i kioskerna.

Har du årskort på familjeläktarens sektioner 20, 21 eller halva 22 kan du välja att flytta upp ett etage redan till säsongen 2021.

Övrigt

VILLKOR med förbehåll för covid-19

Förbehåll för covid-19
Den pågående pandemin covid-19 fortsätter att innebära osäkerhet avseende MFF:s möjligheter att spela matcher under Allsvenskan 2021 med publik, eller hur stor en eventuell publik kommer att få vara. Med anledning av det fortsatt osäkra läget förbehåller sig MFF härmed rätten att om så behövs, till följd av rekommendationer och/eller andra beslut av relevanta myndigheter eller på annan förekommen anledning relaterad, direkt eller indirekt, till covid-19, att spela allsvenska matcher utan publik, eller med ett begränsat publikantal. För det fall att en allsvensk match ställs in eller behöver spelas utan publik till följd av ovan nämnda anledningar, eller om en allsvensk match kan spelas endast med ett begränsat antal i publiken och du inte ges möjlighet att närvara, kommer MFF att återbetala dig som årskortsinnehavare en femtondel (1/15) av det pris du betalat för ditt årskort, per match. Värdet för de allsvenska matcher du inte fått möjlighet att delta på kommer att utbetalas vid tre tillfällen under säsongen, efter var femte genomförd match. För det fall att allsvenska matcher spelas med endast ett begränsat antal personer i publiken förbehåller sig MFF vidare rätten att, efter eget gottfinnande, besluta om vilka årskortinnehavare som ges möjlighet att gå på respektive match och återbetalning enligt ovan kommer att ske till de som inte ges möjlighet att närvara.

För fullständiga villkor avseende ditt köp hänvisar vi till våra allmänna försäljningsvillkor som du kan hitta här. Vänligen var uppmärksam på att om du går vidare med köpet av ditt årskort, godkänner du att detta förbehåll utgör en del av villkoren för ditt köp. Vänligen observera även att ovan förbehåll inte har någon inverkan på dina lagstadgade rättigheter i egenskap av konsument som följer av tvingande lagstiftning, och för det fall att förbehållet står i strid med tvingande lagstiftning ska sådan lagstiftning ges företräde.

DELBETALNING MED KLARNA

Via Klarna kan du välja att delbetala ditt årskort. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer. Du kan använda Klarnas räknesnurra för att veta vad din månadsavgift blir och se vilka avgifter som tillkommer. Läs mer om Klarnas villkor för delbetalning här.

KOMMUNIKATION VIA E-POST

Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss om den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

SKICKA VIDARE DIN ÅRSKORTSPLATS

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att locka besökare till Eleda Stadion även när du själv inte kan komma.

Så här gör du:
– Logga in på ”Mina sidor” i AXS
– Under ”Aktiva årskort” klickar du på ”Skicka till en vän”
– Välj till vilken match det gäller och klicka på ”Skicka”
– Skriv in din väns namn, e-postadress och ett meddelande

Biljetten skickas nu till din vän och ditt årskort blir avaktiverat till den aktuella matchen.

FÖRLORAT KORT

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

FRÅGOR & SERVICE

Upplever du tekniska problem i köpprocessen av årskort, vänligen kontakta AXS för support.

Har du inte fått svar på din fråga om årskort på den här sidan? Vänligen kontakta biljett@mff.se.

ARENALAYOUT

huvudpartners

officiella partners