Årskort till damlaget släpps 22 mars

Publicerad 17 februari 2021 i Dam,Nyheter

Nu är det klart att årskort till damlagets hemmamatcher släpps måndagen den 22 mars klockan 10:00.

Notera att avsparkstider och spelplatser i division 3 sydvästra ännu inte är fastställda, men enligt det preliminära spelschemat inleder vi på bortaplan den 10 april och har hemmapremiär den 18 april. Eftersom herrlaget också spelar seriematch den 18 april har Malmö FF uttryckt önskemål om att damernas hemmapremiär spelas ett annat datum.

Årskortsinformation

Årskort köps online via MFF:s biljettleverantör AXS. Släppet sker måndag 22 mars klockan 10:00. Det går även bra att köpa ditt årskort i MFF Shopen.

Pris, vuxen eller rullstol: 330 kr
Pris, ungdom (t.o.m. 20 år): 165 kr

Årskorten är digitala och biljett till varje enskild match kommer att finnas under ”Mitt konto” på AXS. Vill du även ha ett fysiskt kort går det att välja till, till en kostnad av 40 kr. Väljer du till ett fysiskt kort kommer det att skickas hem till dig inför hemmapremiären.

Var spelar damlaget?

Damlaget spelar i första hand sina hemmamatcher på Malmö Stadion. Årskortsinnehavare har förtur till entré till hemmamatcher som spelas på annan plats.

Årskorten är onumrerade och placerade på Malmö Stadions södra sida. Det har funnits önskemål om att använda Norra läktaren, men vi har tyvärr fått besked om att den är oanvändbar efter att ha varit overksam och utan underhåll en längre tid.

Eventuell återbetalning

Om det blir spel utan eller med reducerad publik kommer man att kunna begära återbetalning för de matcher man inte fått möjlighet att se. Eventuella återbetalningar hanteras och betalas ut efter säsongen.

Kombinationskort

I framtiden är vår ambition att kunna erbjuda tre olika årskortsvarianter: ett för herr, ett för dam och ett rabatterat kombinationskort.

Övrigt

Har du en fråga som inte besvaras i texten ovan? Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners