Årskort till damlaget släpps 22 mars

Publicerad 17 februari 2021 i Dam,Nyheter

Nu är det klart att årskort till damlagets hemmamatcher släpps måndagen den 22 mars klockan 10:00.

Årskortsinformation

Årskort köps online via MFF:s biljettleverantör AXS. Släppet sker måndag 22 mars klockan 10:00. Fr.o.m. tisdag 23 mars går det även bra att köpa ditt årskort i MFF Shopen.

Pris, vuxen eller rullstol: 330 kr
Pris, ungdom (t.o.m. 20 år): 165 kr

Precis som med herrlagets årskort är årskorten digitala och biljett till varje enskild match kommer att finnas under ”Mitt konto” på AXS. Vill du även ha ett fysiskt kort går det att välja till, till en kostnad av 20 kr. Väljer du till ett fysiskt kort kommer det att skickas hem till dig inför hemmapremiären.

Var spelar damlaget?

Damlaget spelar i första hand sina hemmamatcher på Malmö Stadion. Årskortsinnehavare har förtur till entré till hemmamatcher som spelas på annan plats.

Årskorten är onumrerade och placerade på Malmö Stadions södra sida. Det har funnits önskemål om att använda Norra läktaren, men vi har tyvärr fått besked om att den är oanvändbar efter att ha varit overksam och utan underhåll en längre tid.

Eventuell återbetalning

Om det blir spel utan eller med reducerad publik kommer man att kunna begära återbetalning för de matcher man inte fått möjlighet att se. Eventuella återbetalningar hanteras och betalas ut efter säsongen.

Kombinationskort

I framtiden är vår ambition att kunna erbjuda tre olika årskortsvarianter: ett för herr, ett för dam och ett rabatterat kombinationskort.

Övrigt

Har du en fråga som inte besvaras i texten ovan? Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners