Allt inför säsongens första besök på Eleda Stadion

Publicerad 31 mars 2023 i Nyheter

Varmt välkommen till den allsvenska premiären! Här är allt du behöver veta inför säsongens första besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – Kalmar FF
Lördag 1 april 15:00
Eleda Stadion

Biljetter

Fåtal biljetter kan finnas till försäljning på mff.ebiljett.nu. Om du behöver hjälp med din biljett eller årskort har biljettluckorna vid ingång 51 öppet innan matchen.

Insläpp och kötider

Insläppet till ståplats (A&B) öppnar 13:00 och sittplats 13:30. Se till att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen. På bilden nedan kan du se förväntad köbildning baserat på tidigare publikdata. Kom alltså gärna åtminstone en timme innan avspark för att undvika de längsta köerna.

Allmän flaggdag

Premiär = allmän flaggdag! Ta med din MFF-flagga till matchen och låt den synas. Har du ingen kan du göra en egen eller köpa en i MFF Shopen.

Vi hyllar Krister Kristensson

Tidigare i år lämnade den meste MFF:aren genom tiderna oss. När vi nu samlas på ett fullsatt Eleda Stadion igen kommer vi inför avspark uppmärksamma hans stora gärningar och förenas i en stund av tystnad.

Avspärrat bakom södra läktaren

Eftersom vi väntar ett större bortafölje kommer det att vara avstängt bakom södra läktaren till och från under matchdagen. Ha det i bakhuvudet när du planerar din väg till matchen.

Mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 12:00 och håller öppet ända till 19:00 för dig som vill stanna kvar efter matchen. Läs mer om Erics.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 12:00. Läs mer om Hörnan.

Förfest med MFF Support från 13:00 på Ståplatstorget som till premiären bland annat bjuder på spelning med Hjelle & ormarna. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

Besök MFF Shopen

MFF Shopen håller öppet innan och efter match. Välkommen in!

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

Vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners