7703 – Vi är större än någonsin

Publicerad 15 april 2020 i Nyheter

Tillsammans har vi skrivit ny historia. Nu är vi fler medlemmar än någonsin tidigare. Vi är Malmö FF. Vi står som en.

Under natten till onsdagen knäckte vi det tidigare medlemsrekordet från 2015. Nu är vi över 7703 medlemmar i Malmö FF. Det innebär att vi ökat med mer än 250 nya medlemmar på en vecka. Vi hälsar alla nya medlemmar varmt välkomna till föreningen.

Samtidigt tar vi nu nästa steg och siktar på att bli ännu större och starkare.

– Vi har fått en enorm respons och intresset att vara medlem i Malmö FF är jättestort. Vi hoppas och har stora förhoppningar att den nya rekordnoteringen fortsätter växa. Genom att vara medlem i Malmö FF är du med och formar föreningens nutid och framtid, så om du inte har blivit medlem än bli det nu, säger Pierre Nordberg, medlemsansvarig i föreningen.

Vi är många som älskar Malmö FF och redan är en del av den himmelsblå familjen. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare. MFF är en förening som bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig – för ett bättre Malmö FF. Din röst och ditt engagemang bidrar till att vår verksamhet utvecklas. Ju fler engagerade medlemmar vi är, desto starkare är föreningen.

– Det är fantastiskt att det finns så mycket engagemang i och runt Malmö FF. Under 2010-talet har medlemsantalet ökat kraftigt. Vi var 2756 medlemmar 2013 och har sedan det tidigare rekordåret 2015 haft ett stabilt medlemsantal på en bra bit över 6000 medlemmar varje år. Vi ser att MFF, för många, är så mycket mer än bara en fotbollsklubb idag, säger Pierre Nordberg.

Det är när vi alla är tillsammans som vi får styrkan att nå nya framgångar. För det är i samspelet mellan oss, mellan förening och stad, mellan klubben och alla som bryr sig. Det är där vi hämtar styrkan som är källan till inspiration och glädje.

Är du redan medlem? Värva en vän, släkting eller arbetskamrat, vi är laget för alla.

Som medlem får du information om viktiga händelser först av alla. Du får också möjlighet till förtur vid stora biljettsläpp. Och varje år får du MFF:s årsbok där du kan läsa historien du själv varit med att skriva. 

Bli medlem i Malmö FF och låt oss fortsätta stå starka i MFF-familjen.
Vi är Malmö FF. Tillsammans.

BLI MEDLEM HÄR

huvudpartners

officiella partners