Zlatan möjliggör storbildsvisning av MFF – PSG för alla malmöbor

Publicerad 18 september 2015 i Nyheter

Den 25 november tar Malmö FF emot Zlatan Ibrahimovic och hans Paris Saint-Germain på hemmaplan i gruppspelet i Champions League. Eftersom biljetterna till Swedbank Stadion är slut vill Zlatan Ibrahimovic ge alla malmöbor chans att se matchen på annat sätt. Han betalar nu själv för att sätta upp en storbildsskärm på Stortorget där det kommer vara möjligt att njuta av matchen tillsammans med andra MFF:are.

När lottningen av gruppspelet till Champions League stod klar var Zlatan Ibrahimovic lycklig över att få komma tillbaka till Malmö och spela fotboll igen.

– Det är en dröm att få spela i Champions League i Malmö. Tyvärr får inte hela Malmö plats på arenan, men jag kan garantera att ljudet från arenan kommer att höras över hela Malmö, sa han efter lottningen.

Eftersom antalet platser på Swedbank Stadion är begränsade vill Zlatan nu ge fler malmöbor chansen att se matchen tillsammans och kommer därför själv att hyra en enorm storbildsskärm som placeras på Stortorget den 25 november. Där bjuder TV3 på matchen MFF-PSG.

– Festen på Stortorget kommer att höras ända till Stadion, säger Zlatan Ibrahimovic.

Malmö FF:s vd Niclas Carlnén tycker att det är ett fantastiskt initiativ.

– Det har varit en otroligt stor efterfrågan på biljetter. Tack vare Zlatans initiativ har alla MFF:are möjlighet att se matchen tillsammans i Malmö, säger han.

Även Malmö stad ställer sig positiva till idén och upplåter Stortorget och personal för att arrangemanget ska kunna hållas.

– Det är fantastisk att Zlatan vill ge alla Malmöbor möjligheten till denna unika upplevelse och det är en självklarhet att vi i Malmö stad hjälper till att förverkliga detta säger Frida Trollmyr, kommunalråd i Malmö stad.

Malmö FF vill tacka Zlatan Ibrahimovic, TV3/Viasat/Viaplay och Malmö stad för att de förvandlar Stortorget till en läktare i staden till den viktiga hemmamatchen. Mer information om arrangemanget kommer när matchen närmar sig.

huvudpartners

officiella partners