Wifvesson: ”Vill inget annat än att dra på sig matchtröjan”

Publicerad 27 mars 2020 i Dam,Nyheter

Gruppspelet i damernas DM avgörs på lördag där Malmö FF möter Lunds SK i sista omgången.

Efter veckans besked från Skånes Fotbollförbund är det återigen dags för match för Malmö FF:s damer. En gruppfinal mot Lunds SK väntar klockan 12.30 på lördag där en seger innebär slutspel.

– Så klart ska det bli jätteroligt att spela match igen. Framför allt nu när det varit så himla fint väder så vill man inget annat än att bara dra på sig matchtröjan igen, säger försvararen Lovisa Wifvesson.

– Samtidigt har man stor respekt för vad som händer i världen och runt omkring oss men det ska bli härligt att få spela, match är ju ändå match.  

Malmö FF har inlett distriktsmästerskapen med två segrar och står på en imponerande målskillnad, noll insläppta mål och tio gjorda framåt.

– Som försvarsspelare måste jag lyfta vårt försvarsspel. Senast lossnade också vår offensiv och vi fick en riktig urladdning med åtta mål framåt så det var riktigt kul att vi fick utdelning på våra chanser, säger Wifvesson.

MATCHEN TV-SÄNDS

På grund av den rådande situationen med coronavirusets spridning är föreningarna överens om att matchen är stängd för samtliga åskådare. Vi är måna om att våra supportrar trotts detta ska få bästa möjliga förutsättningar att se matchen och kommer därför att sända den på mff.se. Sändningen är gratis och Malmö FF står för alla produktionskostnader.

Vill du ändå stötta oss ekonomiskt är vi naturligtvis tacksamma – enklaste sättet är att swisha valfri summa till 123 614 56 43. Märk gärna din betalning ”DM”. Tack för ert stöd!

huvudpartners

officiella partners