Wännerdahl inför Vittsjö GIK

Publicerad 01 mars 2024 i Dam,Nyheter

Efter tre missade matcher var ytterbacken Sofia Wännerdahl tillbaka på planen mot FC Nordsjälland. Nu ser hon fram emot lördagens träningsmatch mot damallsvenska Vittsjö GIK.

Sofia Wännerdahl i matchen mot Eskilsminne IF.

MATCHINFORMATION

Malmö FF – Vittsjö GIK
Lördag 2 mars 14:00
Limhamns IP
Fri entré

Matchen sänds på MFF Play. Klicka här för att teckna abonnemang.

Sofia Wännerdahl om:

…sin försäsong:
– Det blir bättre och bättre, jag har haft lite problem med ett knä som bråkar, men de senaste veckorna har det känts mycket bättre. Jag känner mig redo. Men det är klart det är frustrerande att vara halvskadad och inte veta exakt var felet ligger.

– Senaste två veckorna har jag tränat på bättre och nu spelade jag sista halvtimmen mot Nordsjälland och fick ingen reaktion. Det var tufft, man tappar det snabbt, men det kändes bra att få spela igen. Nu är det full gas som gäller, så länge knäet känns bra är det bara att köra på.

…söndagens match:
– Vi har släppt in mycket mål på sistone som vi såklart inte har varit nöjda med, så mycket fokus kommer vara på att ligga tajt i försvarsspelet. Det är hårt jobb i 90 minuter som gäller och att gå in med en inställning som är 100 procent. Vi behöver vara noggranna i allt vi gör. Stundtals har vi visat upp ett fint anfalls- och försvarsspel, så jag tycker att vi ska kunna ge dem en bra match.

huvudpartners

officiella partners