Volkswagen fortsätter som dräktpartner

Publicerad 12 februari 2019 i Nyheter

Malmö FF kan med glädje meddela att Volkswagen fortsätter som dräktpartner. Avtalet gör att Malmö FF:s samtliga lag kommer att spela med Volkswagens runda logotyp på bröstet de kommande tre åren.

– Vi på Volkswagen Malmö tycker att samarbetet med Malmö FF har varit mycket bra och givande. Därför är vi jätteglada och stolta att vi kan fortsätta arbeta vidare tillsammans. Vi ser en spännande framtid och ser fram emot att utveckla vårt starka samarbete ytterligare, säger Slavo Veljkovic, regiondirektör på Volkswagen.

Avtalet är skrivet på tre år och innebär att samtliga MFF-lag – åtta år upp till A-laget – kommer att spela med Volkswagens klassiska runda logga på bröstet. Volkswagen kommer även finnas på samtliga tröjor som säljs i MFF Shopen.
Det nya avtalet har utvecklats och innebär att Volkswagen kommer att exponeras på ytterligare några strategiska platser, till exempel på A-lagets träningsvästar.

– Det är oerhört glädjande att vår stora dräktpartner sedan tre år tillbaka väljer att förlänga med ytterligare tre år. Volkswagen är en av våra mest centrala partners och ett av våra största avtal. Vi är stolta att ett globalt varumärke av Volkswagens storlek ser värdet i att synas på Malmö FF:s tröja, säger Magnus Svensson, försäljningschef i Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners