Volkswagen förlänger som dräktpartner

Publicerad 01 juni 2022 i Företag

Samarbetet mellan Malmö FF och Volkswagen går vidare

Inför säsongen 2016 tog Volkswagen steget från officiell partner till dräktpartner och sedan dess har den runda VW-loggan synts på matchtröjans bröst. 2019 förlängdes avtalet med ytterligare tre år och nu står det klart att samarbetet – under vilket Malmö FF vunnit fyra SM-guld, nått två 16-delsfinaler i Europa League och ett Champions League-gruppspel – fortsätter och Volkswagen förblir dräktpartner med Malmö FF.

Utöver herr- och damlagets matchtröjor syns Volkswagen bland annat även på träningskläder och på alla Malmö FF:s ungdomslags – från åtta år och uppåt – matchtröjor.

– Vi på Volkswagen Malmö tycker att samarbetet med Malmö FF har varit mycket bra och givande. Därför är vi jätteglada och stolta att vi kan fortsätta arbeta vidare tillsammans. Vi ser en spännande framtid och ser fram emot att utveckla vårt starka samarbete ytterligare, säger Slavo Veljkovic, regiondirektör på Volkswagen

– Volkswagen har varit klubbens dräktpartner sedan 2016 och det är glädjande att vi kommit överens om en fortsättning tillsammans. Vi har skapat en stark relation och hjälpt varandra att utvecklas på lokal, nationell och internationell nivå, säger Magnus Svensson, försäljningschef i Malmö FF, säger Magnus Svensson, försäljningschef i Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners