Volkswagen förlänger som dräktpartner

Publicerad 14 februari 2024 i Företag,Nyheter

Malmö FF är glada att meddela att samarbetet med Volkswagen fortsätter under 2024. Avtalet är skrivet på ett år. 

Sedan 2016 har Volkswagen varit dräktpartner till Malmö FF och den runda VW-logotypen har synts på föreningens matchtröja. Nu går samarbetet vidare och under året fortsätter det framgångsrika partnerskapet. 

Det innebär att Volkswagen även fortsättningsvis, utöver herr- och damlagets matchtröjor, även syns på träningskläder och MFF:s ungdomslags matchtröjor, både på flick- och pojksidan från åtta års ålder.

– Att samarbetet mellan MFF och Volkswagen går in på sitt nionde år är såklart oerhört glädjande. Vi har en stark relation till varandra och Volkswagen är en drivande partner som hela tiden vill framåt, precis som MFF, säger Magnus Svensson, försäljningschef på Malmö FF. 

– Vi på Volkswagen Malmö är glada och stolta över att förlänga avtalet med Malmö FF. Under våra år har vi upplevt många fina ögonblick och nu hoppas vi skapa fler oförglömliga minnen framöver. Vi ser en spännande framtid tillsammans och ser fram emot att utveckla vårt starka samarbete ytterligare, säger Slavo Veljkovic, regiondirektör på Volkswagen.

huvudpartners

officiella partners