Vladimir har spanat in MFF:s supportrar

Publicerad 08 juli 2015 i Nyheter

Efter att Vladimir genomfört sin läkarundersökning på onsdagsmorgonen åkte han till Swedbank Stadion för att skriva på sitt kontrakt som gjorde yttermittfältaren till MFF-spelare. Strax därefter gick Vladimir in på Swedbank Stadions gräsmatta för första gången där han pekade på den norra läktaren och frågade:
– Det är där supportrarna står väl? Jag har sett en del klipp på Youtube, de är högljudda och lite galna, precis som i Serbien, säger Vladimir Rodic.

– Det är en väldigt fin och bra fotbollsstadion, troligtvis en av de bästa som jag varit på, säger Vladimir Rodic.

Vladimir berättar att han precis kommit tillbaka ifrån ett träningsläger med sin gamla klubb FK Rad och att hans fysiska status är på topp och att han är motiverad över att börja spela med Malmö FF.

– Jag träffade Åge Hareide tidigare idag och han välkomnade mig och sa att han såg fram emot vårt samarbete och jag berättade för honom att jag är väldigt motiverad att börja spela för MFF.

Vad vet du om Malmö FF sen tidigare?

– Malmö FF är ett välkänt lag i Serbien, inte minst efter fjolåret då vi kunde se MFF:s Champions League-matcher på TV. Utöver det vet jag om att laget vunnit serien två år i rad och jag känner till Zlatan Ibrahimovic, såklart.

– Jag har hört många bra saker om Malmö FF och är väldigt exalterad och motiverad att bli en del av laget. Detta blir ett nytt kapitel i mitt liv som jag ser fram emot väldigt mycket. Som fotbollsspelare är jag snabb och teknisk. Jag har spelat som högermittfältare i mer eller mindre hela mitt liv men kan även spela ute till vänster, avslutar Vladimir Rodic.

huvudpartners

officiella partners