Visa dina färger – visa att vi finns

Publicerad 22 april 2021 i Dam,Herr,Nyheter

För att visa vilka vi är som älskar Malmö FF uppmanar vi alla supportrar att visa sina lagsympatier och färger. Ta på dig tröjan eller halsduken, häng upp flaggan. Visa med stolthet vilka vi är under hastaggen #visadinafärger.

För att visa supporterskapets betydelse så uppmanar klubbarna i Allsvenskan, Superettan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Svensk Elitfotboll, Elitfotboll Dam och Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) alla fotbollsälskare att visa att vi finns, och att vi vill bli sedda.

Svensk Elitfotbolls huvudmål är att vid en lägre smittspridning stegvis kunna öppna upp läktaren. För att det ska vara möjligt krävs det att myndigheterna ser oss och tar elitfotbollen på allvar. Eftersom vi är satta på paus, för att samhället ska veta vilka vi är – och att vi är många – uppmanar vi till en digital folkfest.

Fotbollen betyder så mycket för så många – låt det synas! Kl 12:00 på lördag den 24 april sätter vi tillsammans igång kampanjen #visadinafärger i sociala medier.

För att visa vilka vi är som älskar Malmö FF uppmanar vi alla supportrar att visa sina lagsympatier och färger. Ta på dig tröjan eller halsduken, häng upp flaggan. Visa med stolthet vilka vi är.

Läs mer om initiativet

En uppmaning från:

huvudpartners

officiella partners