Vinst och målkalas i premiären!

Publicerad 03 april 2011

Det blev seger direkt när MFF drog igång allsvenskan 2011. 4-2 mot skånerivalen TFF.

– Vi gjorde en väldigt bra match idag tycker jag, säger Roland Nilsson efter matchen.

Efter tidig ledning med 2-0 såg det ut att bli en behaglig resa mot 3 poäng. Då stack TFF emellan och gjorde 2-1 på hörna och matchen fick lite nerv igen. I början av andra halvlek ser Daniel Larsson och Agon Mehmeti med vars ett mål till att döda den spänningen genom att dryga ut till 4-1 och efter det var saken klar. Matchen slutade 4-2.

Roland Nilsson om matchen:

”Vi gjorde en väldigt bra match idag tycker jag, säger Roland Nilsson efter matchen. Vi fick igång kämpatakterna och passningsspelet direkt från början, och gjorde 1-0 tidigt.  Vi fortsatte jobba på och fick 2-0, efter att Johan var pigg och såg att Larsson var en mot en och skickade iväg en mycket bra boll. Efter 2-0 började vi släppa in Trelleborg i matchen och åkte dit på en fast situation. I paus pratade vi om att gå tillbaka till det som fungerade bra i början: bättre och snabbare passningspel, mer boll ut på kanterna och vinna andrabollsspelet. Det lyckades vi med, och så kom 3-1 och 4-1. Sen somnade vi till i en fast situation och släppte in ett mål till, men jag tyckte aldrig det var nån direkt fara. Vi spelade loss matchen och vi är mycket nöjda med tre poäng.”

Ett längre referat från matchen följer inom kort. Tills vidare kan ni läsa Andreas Lindvalls direktrapportering för everysport.com här.