Vinst för U21 mot Mjällby AIF

Publicerad 01 september 2015 i Nyheter

Efter att ha vunnit serien gick MFF:s U21 under tisdagen in i A-slutspelet där Malmö FF efter en sämre första halvlek vände 0-1 till 2-1 hemma på Malmö Stadion mot Mjällby AIF.

Tack vare det rådande EM-kvalsuppehållet kunde MFF ställa upp med en rutinerad startelva bestående av:

Fredrik Andersson
Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Erik Andersson, Pa Konate
Simon Kroon, Erdal Rakip, Magnus Wolff Eikrem, Tobias Sana
Agon Mehmeti, Guillermo Molins.

Trots MFF:s starka startelva var det gästerna som tog tag i taktpinnen och halvvägs in på den första halvleken tog även Mjällby AIF ledningen på straff.

I den andra halvleken spelade Malmö FF upp sig och blekingelaget fick känna på bollen allt mindre. Trots det stora spelövertaget dröjde det till den 77:e minuten innan Agon Mehmeti kunde nicka in MFF:s kvittering och samma Mehmeti satte sedan punkt för föreställningen när han fastställde slutresultatet till 2-1 i den 89:e minuten.