Vindheim: ”Otroligt att vi inte vinner”

Publicerad 12 september 2015 i Nyheter

Andreas Vindheim kunde ha gjort assist till årets kanske snyggaste mål. Men marginalerna var på fel sida och högerbacken är besviken över att MFF inte lyckades vinna matchen.

Det var en sammanbiten Andreas Vindheim som klev ut ur omklädningsrummet efter den oavgjorda matchen mot IF Elfsborg. Likt många andra kände han att det borde blivit tre poäng.

– I första halvlek så kommer jag inte fram så mycket för det är dåligt med yta. Men i andra kommer jag fram och får slå många inlägg. Tyvärr resulterade inget i ett mål men det var en sån dag idag, säger Andreas Vindheim.

Det stämmer inte helt att han inte låg bakom något mål. Vindheim slog inlägget som Nikola Djurdjic plockade ner och passade vidare till Enock Kofi Adu som prickade in 1-1. Det kunde dock ha blivit en assist till ett fantastiskt vackert mål. Det var när Vindheim i den 74:e minuten slog ett inlägg som Markus Rosenberg cykelsparkade klockrent i ribban.

– Jag tänkte att det här kommer bli årets mål. Men så gick den i ribban. Det var fantastiskt utfört av honom, säger Andreas Vindheim.

Varför lyckas vi inte vinna den här matchen?

– Det är ganska otroligt att vi inte vinner. Vi har en straff och producerar chanser och det är marginalerna som gör att vi inte vinner. Det är tråkigt.

huvudpartners

officiella partners