Vindheim: ”En laginsats som är otroligt bra”

Publicerad 11 augusti 2017 i Nyheter

Andreas Vindheim stod för en stark prestation på högerbacken när MFF besegrade Kalmar FF med 6-0 på Swedbank Stadion.

– Riktigt skönt. Bra match. Det är bara ett lag på banan och det är inte ett mål för lite heller, säger Andreas Vindheim.

Han hade själv ett läge att bli målskytt när han kom fri med Lucas Hägg-Johansson i den andra halvleken, men KFF-målvakten parerade.

– Får sätta den nästa gång istället. Jag försöker sätta den högt, men tyvärr räddar målvakten. Jag är ju ingen anfallare, men det ska vara mål där.

Efter en tung inledning på säsongen kom Kalmar FF på besök med tre raka segrar i ryggen. Men mot serieledarna inför 20 202 åskådare på Swedbank Stadion fick smålänningarna noll poäng med sig hem.

– Folk har snackat så mycket om att vi bara vinner med uddamålet, men idag visar vi verkligen att vi kan vinna stort. Vår prestation är rakt igenom bra, speciellt i andra halvlek. Vi pratar om att vi ska hålla i bollen och vinna med minst två mål i andra och det gör vi med bravur, säger Andreas Vindheim.

Någon av dina lagkamrater som du vill hissa lite extra?

– ”AC” och Jo Inge gör ett fantastiskt jobb, men det är svårt att plocka fram någon enskild idag. Det är en laginsats som är otroligt bra.

huvudpartners

officiella partners