Vindheim är äntligen tillbaka

Publicerad 22 maj 2016 i Nyheter

Fredagen den 29:e januari tvingades Andreas Vindheim halta av planen efter att han fått en stukning på insidan av foten i MFF:s träningsmatch mot danska Fremad Amager. Norrmannen har fått jobba med rehabiliteringsträning under hela våren och på måndag är äntligen 115 dagars väntan över då han är med i Malmö FF:s trupp till hemmamatchen mot Falkenbergs FF.

– Det känns väldigt bra och det är skönt att äntligen vara skadefri, säger Andreas Vindheim.

Det var i träningsmatchen mot Fremad Amager…
– Den 29:e januari… Jag har aldrig varit skadad under en så lång period och det har varit en tuff tid men nu känns det bra att få ha känt på gräset igen och gjort några träningar.

Under två månader rehabiliteringstränade Vindheim för att komma tillbaka efter att han stukat sin fot och när han väl kunde träna igen åkte han på nya skador.

– Jag fick en överbelastningsskada på ljumsken och framsida lår när jag började träna igen, berättar Vindheim och fortsätter:

– Det har varit en tuff tid, inte minst de två första månaderna. Det var hårt att få de slagen i ansiktet att det kom nya skador hela tiden. Men nu tror jag att jag äntligen blivit kvitt mina skador och jag är redo för att kämpa på. Den senaste veckan har jag kunnat köra hundra procent på träningarna och kroppen känns väldigt bra utan några känningar. 

huvudpartners

officiella partners