Vill du uppleva tifot? – Välj förköp!

Publicerad 06 april 2010

Fler besökare än vanligt väntas till luckorna på ikväll vilket kan innebära att det blir längre köer än i höstas.

I år har framförallt många på ståplats valt att inte ha årskort längre, för att istället köpa biljett match för match. Det gör att det kan bli långa köer vid biljettluckorna ikväll.

– Vi kommer ha så många luckor som möjligt öppna, men kommer det 3-4 000 i sista stund blir det problem, säger MFFs Kommunikationschef Per Welinder. Förra året trimmade vi in systemet och efter köer framförallt de första matcherna flöt det allt bättre. Men då hade vi också en större andel årskort och förköp än vad vi har idag. Än så länge kanske det är bäst att tillägga.

Det blir ett minnesvärt tifo även till denna match och för att man inte ska riskera att missa något uppmanas alla som kan att köpa biljetterna via förköp i shopen eller på ticnet.se.

– Ett stort gäng killar har jobbat fanatiskt för att göra iordning ännu ett tifo. Då vore det oerhört synd, inte minst för dem, om folk stod och köade för biljett när läktararrangemanget kör igång, tillägger Per Welinder.

Biljetter köper du enklast i shopen på Swedbank Stadion eller genom att gå in på ticnet.se och köpa över nätet. E-biljetterna skriver du ut på vanlig skrivare där hemma eller så kan du hämta ut dem hos ATG-ombud.

Varmt välkomna till säsongens andra himmamatch!