Vill du representera Malmö FF?

Publicerad 14 januari 2022 i Esport,Nyheter

Är du en grym FIFA-spelare? Nu har du chansen att representera Malmö FF Akademilag, bli distriktsmästare och sedan utmana om att bli bäst i Sverige när Svenska eCupen i EA SPORTS FIFA 22 har premiär under 2022.

Ta chansen att representera Malmö FF i Svenska Fotbollförbundets nya satsning Svenska eCupen.

I år går den allra första upplagan av nya EA SPORTS FIFA 22-turneringen Svenska eCupen. Formatet för tävlingen liknar det format som Svenska Cupen i fotboll spelas efter – där lag från hela Sverige och på olika nivåer börjar kvala för att försöka ta stegen vidare mot drömmen om en ärofylld cupseger.

Svenska eCupen spelas i matcher 2vs2, online på PS4, där varje lag får bestå av 2-3 spelare (från 13 år och uppåt). Samtliga medlemmar i laget måste även vara medlemmar i Malmö FF.

Det kostar ingenting att vara med men för att delta måste respektive spelare i laget ha registrerat ett konto på www.efotboll.se

Vinnande lag tar hem 50 000 kr som fördelas 25 000 kr till vinnande lag och 25 000 kr till vinnande förening.

För att kunna delta behöver du uppfylla följande

Är du intresserad av att du och din kamrat ska representera Malmö FF akademilag så mejla in följande på samtliga spelare till filip.ahlstrom@mff.se.

Malmö FF återkommer sedan vilka som får representera föreningen. Vill du läsa mer om turneringen så finns all information på följande länk. https://www.efotboll.se/ecupen

Sista anmälningsdag är den 20 januari. Skånes distriktskval spelas den 22 januari.

huvudpartners

officiella partners