Viktig information om matchen mot FC Thun

Publicerad 04 augusti 2005

Här följer information om förköp, biljettpriser, öppettider m.m. inför MFF – FC Thun.

Efter gårdagens rafflande avslutning på matchen nere i Israel har Malmö FF nu tagit ännu ett steg närmare Champions League. För motståndet i nästa kvalomgång står alltså schweiziska FC Thun. Första matchen spelas hemma, onsdagen den 10 augusti på Malmö Stadion. Avsparkstiden är 18.45.

Returmötet i Schweiz spelas den 23 augusti.

Biljettpriserna är desamma som vid matchen mot Maccabi Haifa, d.v.s. 240 kr resp. 180 kr för vuxen, samt 140 kr för ungdom på sektionerna i kurvan utan tak.

Förtur till biljettköp för SITT-kortsinnehavare
Inga årskort gäller denna match – däremot har alla som innehar SITT-kortet förtur till biljettköp på sin egen plats. Information om när förköpet startar läggs ut på hemsidan så fort vi fått klartecken från ticnet. Förköpet håller sedan på till och med måndagen den 8 augusti kl.18.00. Förköpsbiljetterna kan endast köpas på Fritidsförvaltningens Stadionkontor, och mot uppvisande av SITT-kort.

Stadionkontorets öppettider
Torsdag 4 augusti 8 – 16 (8-18 vid biljettsläpp idag)
Fredag 5 augusti 8 – 18
Lördag 6 augusti 10 – 14
Söndag 7 augusti STÄNGT
Måndag 8 augusti 8 – 18
Tisdag 9 augusti 8 – 16
Onsdag 10 augusti 8 – 16

Supporterbiljetter
Likt matchen mot Maccabi Haifa är ståplats inte är tillåtet, och MFF Support har tilldelats sektion 1 som supportersektion. Biljetter till denna sektion säljs endast i MFF Supports butik på Östra Rönneholmsvägen 4, 040-18 20 23. MFF Support kommer även att sälja resterande platser på ”sjungande sittplats” på sektion 6 – det vill säga de som inte upptas av SITT-kort.

MFF Supports öppettider
Måndag – fredag 10-18
Lördag 10 – 15

Övriga biljetter
Vill man försäkra sig om en plats till matchen, men inte har SITT-kortet, finns det möjlighet att köpa biljetter på de platser som inte upptas av SITT-kortet. Tisdagen den 9 augusti släpps även de biljetter som inte sålts till SITT-kortsinnehavarna till allmän försäljning.

Vi ses på Malmö Stadion!