Viktig information inför lördag

Publicerad 27 februari 2014

Nu på lördag, den 1 mars, startar svenska cupens gruppspel och Malmö FF inleder med att ta emot Degerfors IF på Malmö IP klockan 13.00. Nedan följer viktig information för er som ska på matchen.

Malmö FF bjuder alla våra årskortsinnhavare på inträdet vid uppvisning av årskort på Malmö IP. Det kommer inte gå att hämta ut sitt årskort på Malmö IP utan vi ber er istället att komma till MFF Shopen på Swedbank Stadion där alla outhämtade kort finns. MFF Shopen håller öppet 10.00-18.00 på vardagar och 10.00-15.00 på lördag.
Vi har fått in en del frågor ifrån personer som köpt årskort denna veckan gällande när deras kort finns att hämta. Svaret är att alla årskort som köpts senast ikväll (torsdag) finns att hämta i MFF Shopen från och med klockan 16.00 imorgon. Vid köp av årskort i MFF Shopen på fredag eller lördag kommer du att få en fribiljett till lördagens match (detta gäller endast vid årskortsköp i MFF Shopen).

För er som önskar att köpa biljett till matchen kan ni antingen köpa via ticnet.se, MFF Shopen eller på plats på Malmö IP. Nytt för denna matchen är att vi även kommer kunna ta VISA-kort. Dock uppmuntrar vi alla att ta med kontanter då det underlättar och gör det snabbare för alla på plats.

Pris:
Vuxen: 100 kr
Ungdom (till och med 20 år): 60 kr

Fri placering gäller.
Klackläktare kommer kortsidan mot Triangeln/Tennishallen att vara.

Kom i tid
Malmö IP genomgår en renovering vilket gör att idrottsplatsen endast kan ta in 5900 åskådare. Med tanke på det enorma intresset som vi upplever kring Malmö FF rekommenderar vi er att komma i tid för att försäkra er om en plats.
Matchen börjar 13.00 och 11.30 slår vi upp portarna.

MFF.se visar matchen
Precis som vanligt kommer MFF.se att visa matchen med en produktion på två kameror, kommentatorer och intervjuer innan, i halvtid och efter matchen.
Precis som vi nämnde tidigare genomgår Malmö IP en renovering vilket även påverkar idrottsplatsens internetuppkoppling. Detta kan göra att det förekommer viss buffering i vår sändning men för att kompensera för detta har vi valt att lägga priset på 59 kr istället för 79 kr som övriga allsvenska lag. Vårt pris är minimum för att vi ska få det att gå runt och vi ser sändningen som en service för våra supportrar som inte kan vara på plats och hoppas att ni har överseende med att det kan finns viss fördröjning. 

 

Äntligen börjar tävlingsmatcherna!

Välkomna!