Viktig information inför derbyt

Publicerad 28 maj 2013

Matcherna mellan Malmö FF och Helsingborgs IF brukar bjuda på bra fotboll, mycket känslor och fantastisk stämning. Dock innebär den också ett lite högre säkerhetstänk och inskränkningar i rörligheten. Här följer viktig information om matchen.  

Slutsålt
Alla tillgänglig biljetter är slut. Om alla dyker upp hamnar vi på en publiksiffra på ca 23 700 personer.

Kom i tid
Vi vet att det kommer att bli fullt och vi veta att det kommer att bli långa köer ju närmare avspark vi kommer. Vill man inte missa något av matchen så kommer man i god tid. Med god tid menar vi att vara på plats minst en timme innan.
Supportertorget öppnar 17.00 och övriga insläpp 17.30

Begränsad rörlighet
Grindarna mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängda. Vänligen använd den entré som står på biljetten/årskortet.

Ingång F och H
Området runt gästande lags insläpp kommer att vara rejält avspärrat. Ni som skall använda ingång F och H måste gå via östra sidan av stadion. Det kommer att vara stopp från Lorensborgshållet.

Nätet uppe
Nätet framför båda kortsidorna kommer att vara uppe denna match.

Supportertorget 2.0
Klockan 17.00 öppnar grindarna till Supportertorget.  I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med folköl, läsk eller vatten. Ingen starköl eller vin kommer att serveras på Supportertorget denna match.

MFF Support fixar musiken
Så här skriver MFF Support inför derbyt:
”På onsdag är det dags för årets matchdag.

Denna kväll blir det inga liveakter eller kringaktiviteter på förfesten utan endast riktigt jävla bra peppmusik.

Aftonens himmelsblå derby-dj är Rob Love som driver klubben House of Hip Hop och är ölexpert på Mikkeller. Kom och dansa, häng, spela pingis, snacka fotboll, drick öl, anmäl brommapojkresaintresse, hämta tre poäng och dansa lite till.

Marsch avgår kl 17.15  från Möllan. Inga ursäkter!”

Klä dig varmt och ljusblått
Vi uppmanar vi alla att alltid klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller keps så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Köp souvenirer
I MFF Shopen och i tälten utanför stadion kan man som vanligt köpa MFF-souvenirer av alla de slag.
Klicka här för att komma till webshopen

Handla i tälten utanför!
O’Learys har gröna tält, helt enligt företagets profil, så de är lätta att hitta till.
På korvmenyn står Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess). Nu kan man köpa en vegetarisk soppa med bröd.
Dessutom finns som vanligt Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Tom Prahl expert även i år
Vi upprepar succén från ifjol. Tom Prahl är tillbaka för att, tillsammans med Andreas Georgson, analysera innan under och efter matchen. Du följer det på Storbildsskärmen som vanligt.